tecrübe edinmek için kanuni almalımıym

Selamun aleykum öncelikle ben caner 17 yaşındayım allah izin verirse 27 aralık sınavlarına girmeyi hedefliyorum ehliyeti aldıkdan sora kanuni nin herhangi bi modelini almayı hedefliorm motor sürme konusunda oldukca ii olduguma inanıorm tecrübem var ama uzun süreli trafik tecrübem yok o yüzden tecrübe edinene kadar kanuni almayı planlıorm
çünkü cok tecrübeli olmadıgm içn iiyi bi motor alsam bile düştüğmde(allah korusn) biryere sürttüğmde üzülürm ama kanuni sonuçta çin malı garantisi bitene kdar kullanırm die dşünüorm ama 2 3 sene sonra okul bittkten sonra ünide ii bi alet alırm inşş (derbi gpr125)(honda cbr125) sizce bole yapmalımıym yorumlarınızı bekliorm

Bende senin gibi başlangıç yaptım vitesliye geçmek için satmayı düşünüyorum.Gayet iyi baktım 2. el düşünürsen.

kısa süre sonra değiştireceksen zararına oluyor.benimkini alıp almaman sorun değil.Ben 4000 ytl ye mal ettim yarısına satamam mesela :)

bak kardes daha yenı basladı ısen agır motor al kanunı 250 . celık 150 250 gıbı cuhku once hakımıyet sonra yola cıkarsın dedım motorlar tavsıyem celık 150 al. hem agır kaza rıskı az yol tutusu super bunla atlat acemılını sonra cbr gıbı serı motora gecersın ok

Temiz 2.el atvsiye ederim.='da avantajlı fiyat olursa tamamda yarın satıcam dediğinde yarısına bile satamıyosun.Örnek ben!

Sıfır Kanuni yerine 2. el YBR almanı tavsiye ederim. Değil 2 sene, uzun yıllar boyunca arızasız kullanırsın. Tut ki üniversitede GPR125 alamadın, Kanuni'nin arızasıyla uğraşmaktan motordan soğuma riskin yüksek.

kardeş bende alıcaktım kanuni ben al demem arkadaşımda var bi dünya sorunu var al bi ybr ikinci el bak işine

Bence sıfır çin malı alıncaya kadar git ikinci el temiz japonlardan bak YBR gibi BEAT gibi CYGNUS gibi hiç olmazsa başın ağrımaz...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sıfır Kanuni yerine 2. el YBR almanı tavsiye ederim. Değil 2 sene, uzun yıllar boyunca arızasız kullanırsın. Tut ki üniversitede GPR125 alamadın, Kanuni'nin arızasıyla uğraşmaktan motordan soğuma riskin yüksek.

Kutu haklı, ybr125 en mantıklı seçim.:cat:

Japon malı al tavsiyem ybr 125 yada cbf 150 dir senin için en uygunları ama yinede sen iyi araştır ve kendinr en uygun motosikleti al

ya bnları düşünmedm deil ama nakit paramız yok kredi kartıda kullanmaz bizimkiler o yüzdn bole bi seçm yaptm ama ybr e hep ii baktm babamla bi konuşmam lazm
yormlarınz için teşşkkr ederm hepinize

arkadaşım, 2buçuk sene çin malı kullanan biri olarak sana tavsiyem;
ucuz olun, acemiliğimi atayım diyerek çin malı alma.
-garantilide olsa firma ile kavga edersin
-parçaların sürekli cebinden para çıkmadan değişsede motorun serviste yattığı için canın çok sıkılır
-sürekli bilmediğin sesler seni tedirgin eder, yolda kalır mıyım korkusu yaşarsın
-hele sıfır alırsan satamazsın yada yok pahasına(yarısına bile değil) elden çıkarırsın
-garantisi bitip değiştiremezsen ki garanti sürecinde de çok para harcamak zorunda kalırsın, süreklipara harcarsın.
yanlış anlama, çin mallarını kötülemek yada bu motorlara sahip olan arkadaşlara nasihat vermek değil niyetim. ikinci el temiz bir motor düşün bencede. acemiliğini onda da atarsın. bakımlarını düzenli yaptırır uzun zaman gidersin. 45.000 km yaptım o motorumla. evet çok fazla ama neler yaşadığımı, ne kadar para harcadığımı anlatamam. kolay gelsin.

motor bi aşk yani en azından benim için tecrüe desende satarken kötü oluyor insan gerçöi hiç satmadım satamam zaten..alacaksan bir seferde iyisini al bütçene göre..

ben ce paran farsa ufak büyük düşünme kardeş alacaksan pişman olmayacagın bir motosiklet al sonra satacam diye ugraşma yanlız bak mz 251 felan düşünüyorsan iyi fikir

yorumlarınz için teşkkr ederm cok saolun deerlendiricm

Evet sürüşün yanında Tamirat , Arııza ve nedenleri , Nasıl Sabır Edilir vs vs konularda da Tecrübe edınmek ıstıyorsan Git herhangı bır Çin malının Kanunı Mondi ASya vs vs fark etmes al ha bunların ustune essek yuku ile zarar etmek istiyorsan sıfır al... Baska ne dıyım

Benimde ilk motorum kanuni caracal200 çok memnunum, tek problemi biraz ağır olması.Fiyatı uygun geliyorsa bunu tavsiye ederim veya keway superlight150 modeli aynı şekilde regal'dende çok memnunlar onuda tavsiye ederim.
Bunları sıfır oalrak dusundugun için yazdım.
Ayrıca 2 sene kullanır satarım diye düşünüyorsan çin motor alma. Satmak için çin malı alınmaz değer çok kaybeder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar