Bizim sitede ki arkadaş sandım bi an :cyclopsan Yüreğim hop etti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın...ale:
yav sitedeki pininfarina ne kadar ünlüymüş herkes tanıyomuş meğersem :mrgreen:
Bizim sitede ki arkadaş sandım bi an :cyclopsan Yüreğim hop etti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın...ale:
Herkese merhabalar,
Öncelikle rumuzunu almış olduğum gerçek "pininfarina" için Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun diyorum.
Forumdan bir arkadaşım (@ümit) bu sabah cep'ten msj atınca tesadüfen konudan haberim oldu. Uzun zamandır siteye girmiyorum dahası giremiyorum çünkü @atlantic'in de tahmin ettiği üzere uzun soluklu bir tatildeyim. Teknolojiden uzak, doğayla başbaşa birkaç dostla birlikte kafa dinliyoruz. Bu msj'i buralarda zar-zor bulduğum net cafeden yazıyorum ve tatil dönüşü yine tatlı sohbetler, çekişmeler, türlü atışmalar, yanlış/doğru anlamalar kısaca hayata dair tüm yaşananlarla yine aranızda olacagım
Her ne kadar fake olsada topic başlığını ilk okuduğunda hakkın rahmetine kavuştuğumu düşünen ve "yürekleri hop eden" TÜM FORUM DOSTLARIMA SEVGİ, SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KENDİLERİNE İLETİYORUM BURADAN. Hepimiz çok renkli bir mozaiğin farklı renk ve soluklarıyız ve Allah hiç kimseyi bir ömür boyu ayırmasın aramızdan.
Saygılarımla....