Tasarımcı Pininfarina Motosiklet Kazasında Vefat Etti

Toparağı bol olsun.

Gerçekten otomobil tasarımında bir fenomendi.Toprağı bol olsun.İlk motorum Peugeot Speedfight'ında tasarımcısı yanılmıyorsam Pininfarina idi.

Başlığın motosiklet değil trafik kazası olarak düzeltilmesi iyi olur sanki... Traktörle araba çarpışınca traktör kazası veya kamyon kazası tır araba vs. denmiyor.Trafik kazası deniyor.

Pininfarina amcama çok yazık olmuş, hani pisi pisine derler ya...Biz de yapacağı birçok şaheserden mahrum kalmış olduk :pale:

otomobil dünyası için çok büyük ve acı bir kayıptır...
sevenleri ve yakınlarına sabırlar dilerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bizim sitede ki arkadaş sandım bi an :cyclopsan Yüreğim hop etti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın... :pale:

tubi cim aynen bizim sitedeki pininfarina nick li arkadas sandım çok korktum kendisiyle tatlı atışmalar yapardık onu efat etti sandım..:cat:

yinede vefat eden pininfarınaya ALLAH rahmet eylesin..:rendeer:

Herkese merhabalar,
Öncelikle rumuzunu almış olduğum gerçek "pininfarina" için Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun diyorum.

Forumdan bir arkadaşım (@ümit) bu sabah cep'ten msj atınca tesadüfen konudan haberim oldu. Uzun zamandır siteye girmiyorum dahası giremiyorum çünkü @atlantic'in de tahmin ettiği üzere uzun soluklu bir tatildeyim. Teknolojiden uzak, doğayla başbaşa birkaç dostla birlikte kafa dinliyoruz. Bu msj'i buralarda zar-zor bulduğum net cafeden yazıyorum ve tatil dönüşü yine tatlı sohbetler, çekişmeler, türlü atışmalar, yanlış/doğru anlamalar kısaca hayata dair tüm yaşananlarla yine aranızda olacagım :)

Her ne kadar fake olsada topic başlığını ilk okuduğunda hakkın rahmetine kavuştuğumu düşünen ve "yürekleri hop eden" TÜM FORUM DOSTLARIMA SEVGİ, SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA İLETİYORUM BURADAN. Hepimiz çok renkli bir mozaiğin farklı renk ve soluklarıyız ve Allah hiç kimseyi bir ömür boyu ayırmasın aramızdan.

Saygılarımla....

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Ben bildim ben bildimm. :mrgreen::p İyi tatiller bizim @pininfarina. :wiinkk:

allah rahmet eylesin diyecem de adam müslüman değil ozaman allahazabını azaltsın ne diyim

Tasarımcı diyor adamın Maserati'yle çekilmiş fotoğrafı var...Neden bu kadar panik yaptınız anlamadım...

Allah rahmet eylesin

daha bu sabah levent fabrikalar durağı yanında aniden sağa kıran wolkswagen minübüse sağdan çarptı motorlu bir arkadaş. Otobüsteydim ben bakakaldım öle tırsıyorum trafikte motor kullanmaya

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah kahretsin, olamaz diye açtım başlığı hemen.
dürüstçe söylemek gerekirse birisinin vefatına biraz olsun sevineceğimi hiç düşünmemiştim.
başlık biraz daha açıklamalı açılsaydı yüreğimiz hop etmezdi böyle, şaka gibi olmuş. bizim pininfarina olmadığına sevindim gerçekten neden yalan söyleyeyim.
öteki tarafa gidip gelmedim. tanrının diğer dinlerden olanların kalbine baktığını umarak, vefat eden insana allah rahmet eylesin diyorum.

ve lütfen dikkat. şaka gibi bir başlık olmuş. pininfarina nın mesleğini bilmiyoruz çoğumuz. italyan tasarımcı ... denilse daha uygun olurdu.

sevgiler, saygılar

Herkese merhabalar,
Öncelikle rumuzunu almış olduğum gerçek "pininfarina" için Allah rahmet eylesin, toprağı bol olsun diyorum.

Forumdan bir arkadaşım (@ümit) bu sabah cep'ten msj atınca tesadüfen konudan haberim oldu. Uzun zamandır siteye girmiyorum dahası giremiyorum çünkü @atlantic'in de tahmin ettiği üzere uzun soluklu bir tatildeyim. Teknolojiden uzak, doğayla başbaşa birkaç dostla birlikte kafa dinliyoruz. Bu msj'i buralarda zar-zor bulduğum net cafeden yazıyorum ve tatil dönüşü yine tatlı sohbetler, çekişmeler, türlü atışmalar, yanlış/doğru anlamalar kısaca hayata dair tüm yaşananlarla yine aranızda olacagım :)

Her ne kadar fake olsada topic başlığını ilk okuduğunda hakkın rahmetine kavuştuğumu düşünen ve "yürekleri hop eden" TÜM FORUM DOSTLARIMA SEVGİ, SAYGI VE TEŞEKKÜRLERİMİ EN İÇTEN DUYGULARIMLA KENDİLERİNE İLETİYORUM BURADAN. Hepimiz çok renkli bir mozaiğin farklı renk ve soluklarıyız ve Allah hiç kimseyi bir ömür boyu ayırmasın aramızdan.

Saygılarımla....

saa yaşıyormuş :p

nerelerdesin hacı yaa sen yokken canım sıkılıyor buralarda =))

Vay beeee.... umulmadık zamanlarda,umulmadık ölümler:(
otomobil dünyasının 1 numaralı tasarımcısıydı,ama motosiklet üstünde öldü...

arkadaşlar azrail insan ayırmıyor;her zaman 1 adım arkamızdan bizi takip etmekte...

toprağı bol olsun...::xcrying:::uzgunum:

özellikle fiat için yaptığı tasarıma bayılıyordum düzgün bi arabası sağlam çıksa alırdım fiat coupenin ama hepsinin motorlarını öldürdüler...

çift turbo beslemeli 2 lt motor seçeneği (en üst versiyon 1 tane var trde bildiğim kadarıyla oda kayseri fiat bayi sahibinde sarı renkte) olan arabası süperdi ahh diyorum sadece..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar