Tasarımcı Pininfarina Motosiklet Kazasında Vefat Etti

üstad iyi hatırlattın ilk arabam 250gti dı :pale: ayrıca BMC ye de kamyon tasarımı var sanırsam , gerçekten büyük kayıp

Bizim Şener Şen avatarlı arkadaş sandım..

Hiç tanımam , bi kaç kere forum üzerinde karşılıklı yazıştık o kadar..

Çöktüm resmen.. :pale:

Onun olmadığını öğrenince öyle bir rahatladım ki bu tasarımcı zatın vefaatına üzülemedim..

Sevenlerinin başı sağolsun..

ha gayret 20 kişi bizim pri sandı 20 kişi daha sanarsa 40 kişinin dediği olacak sanırım yapmayın yaa allah aşkına :D

hyundai matrix dışındaki bütün tasarımlarını beğeniyordum. Gerçekten büyük bir kayıp. Allah rahmet eylesin

gerçekten başlığı değiştirme imkanı varsa deiştirelim arkadaşlar yaa ben de ilk okuyunca şok oldum

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Başında 'Tasarımcı' yazdığı için beni yanıltmadı bu üzücü ölüm haberi, konuyu açan daha sonra mı değiştirdi?

Otomotiv dünyası çok başarılı bir insanı kaybetti, işte ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor! Sen git 500 bg.lik muhteşem hız araçları tasarla, küçücük vespayla giderken biri çarpsın...

Ne diyelim, Allah'ın rahmeti üstüne olsun.

Olamaz yaa. Ben onunla tanışıp ilerde daha iyi bir tasarımcı olmak istiyordum. Mekanı zaten cennet ben biliyorum. :pale:

Çok iyi tasarımları olduğu gibi ticari ve biraz aceleye getirdigi tasarımlarıda vardı. Mesela fiat Coupenin arka tasarımı çok özensizdi, bir alfa GTV deki estetik yoktu ama çok özel araçlarda imzası vardı...

Allah rahmet eylesin:pale:

Bizim sitede ki arkadaş sandım bi an :cyclopsan Yüreğim hop etti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın... :pale:

Gerçekten ben de öyle sandım.Allah kendisine uzun ömür versin diyeyim artık.:mrgreen:
Gerçek pininfarina'ya da Allah rahmet eylesin diyorum.

Allah rahmet eylesin. Bir çok kişi gibi bende önce site üyesi olan arkadaş sandım.

yav sitedeki pininfarina ne kadar ünlüymüş herkes tanıyomuş meğersem :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar