Tasarımcı Pininfarina Motosiklet Kazasında Vefat Etti

Ferrari başta olmak üzere Maserati, Cadillac, Nash, Peugeot, Jaguar, Volvo, Alfa Romeo, MG, Cisitalia, Lancia gibi otomobil şirketleri için tasarımlar hazırlayan İtalyan Pininfarina şirketi CEO’su Andrea Pininfarina motosikletiyle geçirdiği trafik kazası sonucu dün (7 Ağustos 2008) yaşamını yitirdi.

Şirketlerinin genel merkezi dolaylarında Vespa motosikleti ile seyrederken araba çarpması sonucu hayatını kaybeden 51 yaşındaki Pininfarina, evli ve üç çocuk babasıydı.

Kaynak:Moto Aktuel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bizim sitede ki arkadaş sandım bi an :cyclopsan Yüreğim hop etti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın... :pale:

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Bizim sitede ki arkadaş sandım bi an :cyclopsan Yüreğim hop etti. Toprağı bol olsun, nur içinde yatsın... :pale:

Ben de şoklardaydım. Tasarımcı Pininfarina için çok üzüldüm. Huzur içinde yatsın.

Yakınlarına da sabır dilerim. :(

ben de MT üyesi arkadaş diye düşündüm önce. o olmasa da olay üzücü :pale:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
bende o sandım yaa.. korktum vallahi... bereket baskasıymıs... topragı bol olsun ..

Yauu... allah gani gani rahmet eylesin Pininfarina'dan çok üsütn başarılı bir insandı:cat:
fakat bende bizim MT üyesi Kardeşimiz Pininfarina sandım ve yüreğim ağzıma geldi bir anda arkadaşlar:silent: inanın miğdeme kramp girdi başlığı okuyunca:silent:

Bir de bizim arkadaş gençti sanırım. 51 yaşındaymış vefat eden.

Ya abi şu başlığı değiştirme imkanınız varsa değiştirin Andrea Pininfarina yazın.Bizim siteden önce donanımhaber'de yazılarını okuduğum Pininfarina abim aklıma geldi.Sayfa açılana kadar kriz geçiriyordum inanın:salut:

Bu arada merhumun da toprağı bol olsun...

haydeeeee,

406 coupe, Fiat Coupe ........, hepsi yetim kaldı :salut: :salut: :salut:

Benim Bisikletimde Pininfarina Tasarımıydı :( ,

topragı bol olsun!

Pininfarina dunya nin en iyi ilk 5 tasarimcisi icinde olan biri idi. O nun tasarimlari sadece cizgi olarak degil bir cok otomotiv firmasininda bugunku yerlerini almasini ve satis rekorlarini kirmasini sagladi. Sadece italyan degil tum dunya otomotiv firmalari icin tasarimlari vardir. Ki ornegin Peugeot 205 ,406 coupe veya Mitsubishi Pajero gibi hic kimsenin bilmedigi araclarinda tasarimcisi kendisi idi. Ve son cizdigi Maserati bir dunya harikasi idi.Inanilmaz uzucu bir haber , ciddi bir idol u kaybettik.

2005-Pininfarina-Maserati-Birdcage-Concept-SA-1024x768.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar