TARZANLAR MANGAL SEFASINDA(Manisa Grubu rahat durmuyor)

EVET ARKADAŞLAR BÜYÜK GİZLİLİK İÇERİSİNDE KİMSEYE HABER VERMEDEN Bİ MANGAL SEFASINI DAHA GERİDE BIRAKMIŞ BULUNUYORUZ:queen: evsahibi olarak alnımın akı ile çıktım bu işten :queen: :queen: :queen:

MANİSA'NIN Akhisar ilçesi Zeytinliova kasabasındaki turistik doğa harikası göletinde güzel bi gün geçirdik.

Manisa'nın dört bir köşesinden gelen tüm dostların tekerine sağlık:cat: :rendeer: MANİSA yüzünü kendine dönüyor:cat: (bu arada gelemeyen scream ve gürkay kardeşim üzülmeyin bi dahaki sefere :cherry:

katılım listesini veriyorum;
1 mecit (klv 1000)
2 lodos (cbr125r repsol)
3 racinkiski (r6)
4 linkinpark (artçı)
5 murat (cbr 600f)
6 engin (artçı)
7 cavit (z750s)
8 gürsesler (z750 s)
ve adını hatırlayamadığım aramıza yeni katılan misafir(şimdilik) dostlarımız...

fotoğraflar da aşağıda :)

Çok heyecanlı gördüm sizi aynı konudan 3 tane var :queen:

olay budur serkan abi,,,geri kalan fotolarıda istiyoruzzz..

:cat:
buarada sana binlerce kez teşekkür,,muhteşem bir pazar günü geçirmemizi sağladın,,
ELİNE DİLİNE KESENE BEREKET..

birazdaha resim olsa gezinin iyi olup olmadına bakıcaz ama bu resimlere bakip "süper gezi elinize saglık" demek işkembedne sallamaya benziyo.

resim isterukkkk:p

elint kardeşim önce sabır,,sonra selamet,,,buyrun resimleriniz geldi...daha çokkkkkkkkkkkkkk var....

off off mangal haa:cyclopsan
güzel resimler elinize saglık :rendeer:

güzel olmuş belli eglenceli geçmiş saolsun serkan abim cagırdı beni ama gidemedim işim vardı inş bir daakine :cat:

MECİT;550004' Alıntı:
kardeşimbulunduğun yeri belirtmemişsin ama herzaman buyur gel...mangal ateşi bizim grupta hiç sönmez...bekleriz...

hocam size katılmayı çok çok isterdim . inan ege bölgesinde herhangi bir yerde olsamda gelirdim. ama rizedeyim:(

umarım aynı neşe ile gezileriniz devam eder:rendeer:

bunlardaaaa bendennn olsunn

balıklaraaa bakın yanıylarrrr:mrgreen:
grnt105rl0.jpg

grnt104sz9.jpg

grnt094be4.jpg

bukadaaa varr

kemal naptın abicim yahu sennnnnnnnn..
bu balıklar bu kadar muhteşem bir kareye nasıl sığmış hayret hani...

çok iyi fotoğraflar....

sığdırdık nabalımm abicim bi dahı sefer kesın sığmazz :mrgreen:

maşaallahı varr baksana ne gzl de pişiylerrr ehuehu

Komşular çoğunuzda kask yok mu bana mı öyle geldi ? Bir de masada gördüğüm bira şişelerini hiç tasvip etmedim kusura bakmayın. Neticede motorla geri döneceksiniz. En azından kazasız belasız bitirdiğinize gezinizi sevindim

var dostum merak etme (sana öyle gelmiş:bounce: ) kasksızmı geleceklerdi o kadar yolu(65 km )mecit(150 km):queen: bu kış vakti

birde mangal başına kask mı taşıyacaktık koyduk cafenin uygun bi köşesine :cat:

atahualpa amacını anlamış değilim o ortamda alkol alan hiçbir motor kullanıcısı yoktur(bilgine):cat:
zaten manisa topiğinide okur isen buna izin vermeyeceğimi orada belirtmiştim (bu da bilgine):wiinkk:

Merhaba

Manisa grubu güzel eğlenmiş. aklım balıklarda kaldı valla. Afiyet olsun beyler :)

Güzel etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler.

Görüşmek üzere.

Merhaba

Manisa grubu güzel eğlenmiş. aklım balıklarda kaldı valla. Afiyet olsun beyler :)

Güzel etkinlik olmuş paylaşım için teşekkürler.

Görüşmek üzere.

değerli dostum her zaman bekleriz tüm motor dostlarının başımız üzerinde yeri var.
bir gün nasip olur inşallah beraber böyle bir keyif yapmak :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
AYIP AMA SİZİN YAPTIĞINIZ SAYIN ARKADAŞLAR nasıl geçti boğazınızdan kılçıklara dikkat etseydiniz bari boğazda kalır onlar.şaka biyana çok güzel geçmiş etkinliğiniz bizlere gösteriminiz için çok teşekkür ederiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar