Tank pad duzeltmesi

Merhaba arkadaslar arastirdim fakat hicbir yerde cevabini bulamadim, yamuk yapistirilmis bir tank padi nasil tank pade zarar vermeden yapiskanini yok etmeden sokup tekrar duzgunce yapistirabiliriz bazi cevaplar var ama sacma geldi eger fonle isitip sokersem tank pad cok uzayip vicik vicik olmaz mi plastik bunun bi caresi cozumu var mi tekrar kullanilicak sekilde sokmenin ?

Merhaba arkadaslar arastirdim fakat hicbir yerde cevabini bulamadim, yamuk yapistirilmis bir tank padi nasil tank pade zarar vermeden yapiskanini yok etmeden sokup tekrar duzgunce yapistirabiliriz bazi cevaplar var ama sacma geldi eger fonle isitip sokersem tank pad cok uzayip vicik vicik olmaz mi plastik bunun bi caresi cozumu var mi tekrar kullanilicak sekilde sokmenin ?

Ben HRC Tank pad almıştım,dediğin gibi yamuk uygulamıştım.5 dakika çıkarmakla uğraştım ama herhangi bir zarar görmedi.Yinede gittim yenisini aldım.Aslında gözle görülür bir hasar yoktu ama yapışırmı yapışmazmı denemedim.Ama dediğim gibi direk çıkardım baya uğraştırdı ama.Tırnaklarımla zorladığım için yanları biraz yamuldu ama keşke yenisini almasaymışım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar