taksici terörü :)

Akşam saat 21-22 suları..maltepe de bir kırmızı ışık. avrupa standartlarında bir duruş sergileyerek, sağ ayağım arka frende, sol ayak yerde eller debriyajda (1. viteste) ışığı bekliyorum.:cat:yolun, soluna yakın bir şekilde ortasındayım
yani şerit ihlali yok. derken bir taksici..hızlı bi giriş cart diye bi duruş.:pr: allahtan sağ ayağımı yolun kenarına atmamışım. bir ihtimal ama kazma adam belkide üstünden geçecek, geçmesede çok fena tırsıtacak. belki o tedirginliğin etksiinden çıkamadan başka bir tehlikeyle (aklım orada kaldığı için) karşılaşacağım. Motor kullanmayı çok yeni öğrenmeye başlasamda kurallara riayet etmenin ödülünü aldım sayılır. tırsmadım değil tabii ki :)

öyle bir durum oldugunda plaka alıp turkıye taksıceler odasına sıkayette bulunun saat tarıh ve plaka ile yazın muhakak dönceklerdır sıze

yada trafık subesınde sıkayetcı ol trafıkte tacız dıye

Son düzenleme:
indirip döverdim ben olsam yada yanına yaklaşır camı açmasını söylerdim sonra saydırırdım ona yumrukları...
valla öyle döte böyle ..... diyerekten

indirip döverdim ben olsam yada yanına yaklaşır camı açmasını söylerdim sonra saydırırdım ona yumrukları...

woww
bu ne siddet bu celal !

ama anlamadığım bi nokta neden camı açmasını sölüosun! peki sen yumruk saydırırken ( ki kaça kadar sayabiliosun o konu meçhul) o adamın eli armut mu topluo sence !

Akşam saat 21-22 suları..maltepe de bir kırmızı ışık. avrupa standartlarında bir duruş sergileyerek, sağ ayağım arka frende, sol ayak yerde eller debriyajda (1. viteste) ışığı bekliyorum.:cat:yolun, soluna yakın bir şekilde ortasındayım
yani şerit ihlali yok. derken bir taksici..hızlı bi giriş cart diye bi duruş.:pr: allahtan sağ ayağımı yolun kenarına atmamışım. bir ihtimal ama kazma adam belkide üstünden geçecek, geçmesede çok fena tırsıtacak. belki o tedirginliğin etksiinden çıkamadan başka bir tehlikeyle (aklım orada kaldığı için) karşılaşacağım. Motor kullanmayı çok yeni öğrenmeye başlasamda kurallara riayet etmenin ödülünü aldım sayılır. tırsmadım değil tabii ki :)

Motora yeni başlayanlar genelde işin inceliklerinden önce fırlamalıklarına heves eder. Bu şekilde kitaba uygun kullanman çok iyi. Ayrıca "motosikleti" kısmında yazan motoru kullanıyosan, motorun da çok iyi. Senda benim hastası olduğum bir makinedir. İlk motosiklet için mükemmel bi tercih.

sans senle ımıs gecmıs ola. ole admlar la kavga ederek camur la camur olmak gerekmez bazen en ıyı cevap sessız kalmaktır arkadası sabrı ıcın kutluyorum elbet o taksıcının bogazını keserler bı tenhada merak et me

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış

Ben istanbuldaki tüm kenini bilmez sürücülere ve özellikle taksi sürücülerine sinir oluyorum.Yaya geçidinden geçiyorum bugün ama gaza bastıkça basıyor adam oradan birisi geçiyormu geçiş önceliği kimin bunlar hiç derdi değil şerefsizin. Bağırdım durdu ileride hareket çekti koştum arkasından kaçtı şerefsiz.O sinirle plakasınıda almayı akıl edemedim. Birde kaçarken el hareketi yaptı oo..çç... Adamı katil eder bunlar. Git başka memlekete yok böyle birşey "velevki" olsun adam öldürmeye kasıttan içeri atarsın şerefsizi .Çok sinirliyim. Pamuk ipliğinde yaşıyoruz...Heran herşey olabilir.Dikkat edin motorcu kardeşlerim. Kanı bozuk çok. Adam yok.Burada ne yazık ki orman kanunu geçiyor!!!!Çünkü burası Türkiye !!!! Otorite yok. Korku yok. Hak hukuk adalet herşey tersine dönmüş durumda.Lanet olsun hepsine...;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben istanbuldaki tüm kenini bilmez sürücülere ve özellikle taksi sürücülerine sinir oluyorum.Yaya geçidinden geçiyorum bugün ama gaza bastıkça basıyor adam oradan birisi geçiyormu geçiş önceliği kimin bunlar hiç derdi değil şerefsizin. Bağırdım durdu ileride hareket çekti koştum arkasından kaçtı şerefsiz.O sinirle plakasınıda almayı akıl edemedim. Birde kaçarken el hareketi yaptı oo..çç... Adamı katil eder bunlar. Git başka memlekete yok böyle birşey "velevki" olsun adam öldürmeye kasıttan içeri atarsın şerefsizi .Çok sinirliyim. Pamuk ipliğinde yaşıyoruz...Heran herşey olabilir.Dikkat edin motorcu kardeşlerim. Kanı bozuk çok. Adam yok.Burada ne yazık ki orman kanunu geçiyor!!!!Çünkü burası Türkiye !!!! Otorite yok. Korku yok. Hak hukuk adalet herşey tersine dönmüş durumda.Lanet olsun hepsine...;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sana tamamen katılıyorum trafikte neredeyse hergün bu tarz bir olayla karşılaşıyoruz veya şahit oluyoruz.

Motora yeni başlayanlar genelde işin inceliklerinden önce fırlamalıklarına heves eder. Bu şekilde kitaba uygun kullanman çok iyi. Ayrıca "motosikleti" kısmında yazan motoru kullanıyosan, motorun da çok iyi. Senda benim hastası olduğum bir makinedir. İlk motosiklet için mükemmel bi tercih.

duy olm duy... kazıkladın beni diyodun :) bilen biliyo işte motoru, boşa konuşmuyoruz :)

bi de taksicilerden kurtuluş yok, onlarla yaşamaya alışıcaksın. böyle itoğlu it taksici çok var

Son düzenleme:
:cat: kesinlikle ewet :cat: boyle durumlarda ne polıse nede yoq odalar baskanıymıs taksıcılerden sorumlu bilmemneymiş siz kimi kime şikayet ediyorsunuzki artk ağzımızad tekerleme gibi dönüyor malesef ewet burası türkiye sen şikayet etcen adam tel i kapatıp işine dewam etcek seni takmıycak bile özellikle şu 4-5 gundur aldıım ölümlü yaralanmalı ucuz atlatılmış nice kaza haberi sonucunda kesnlikle şiddetin bu durumda işe yarayabileceini malesef düşünmeye başladım kendımızı guvene almak kosuluyla o surucunun agzını burnunu kırsak belkide hayat boyu motorcuya 10 mt den fazla yaklaşmayacak acaba doğrusu bumu yada ayıp bizi bunu yapmaya zorlayan yasalar kurumlar yonetıcıler vs vs.... mi :farao:

hiç bu kadar içten katıldıım bır fıkır daha olmamıstı daha once

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi otomobil arkadan kaptırmış geliyo karşı boş sollama açık ama adam sollamaya tenezül etmedi beni sellektör yaptı bol bol yoldan çekil diye kro işte :cherry:

Motosikleti
ZX12R
yawas lem taksiciii

yaw hadi minibusculer zamanla yarisio filan..:silent: taksiciye ne oluo lem..ala ala..:silent:

arabayi cook kullanmak agrasif yapo insani galiba..:silent:ha bide bisi sorcem arkadaslar..

converse_kot_thsirt saclarda jole..bole bi taksici-yada minibuscu gordunuzmuu..?:p

hepsinde siyah kumas pantolon..beyaz gomlek..dugmeler acik tabi..arkasina basilmis ayakkabi..

ama cok tutkunlar.. bi taksici kavga ederken diyeride durur.. :cat:

nasi otogarda muavin yada sofor dovemessen,,taksiciyide dovemessin..:silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar