Takas???

Kanuni popcorn 90 cclık temiz 1000km daha koltugunun naylonu bile duruo :D Cbr 125r takas etmek ıstıyorum tabiki uste para wermek aracılıgyla kafa kafaya olmas xD Ne kadar fark ödemem gerekir sizce??popcornu 2000ytl ye yakın almıstım dahada temiz ama artık 2 ci el die geciyor napalım sizce tecrubelerinizi bizle paylasırmısnız?

Mersin İl Temsilcisi
önce cbr 125 kullanan ama race değil 50cc istediğini sonradan fark eden bir vatandaş bulacaksın ve motoru tertemiz olucak, en az seninki gibi sorunsuz olucak ( aya roketsiz gitmek daha kolaydır bence ) sonra da bu vatandaşla pazarlık yapacaksın ve onun da 250 ytl devir masrafını karşılaması için mum dikeceksin. hepsi tamam olunca takasa gir.

ya da, naz çekmeden motorunu 3-5 aramadan satıcan. sonra paran cebinde paşa paşa pazarlık edip aslanlar gibi dilediğin makinayı alıp binecen.

Suan 1.5 dan gidio pop corn 2 ci ell benm motoruma werılen fıat bu iyi ama taksıt istiyo herkes oda bana ters pesın olucak bende guvenerek ustune koyup cbr mı alıcam..

Sakın taksitle satma,sonra çok çok düşeş bir motor bulursun ama taksitle sattığın için alamazsın ayrıca taksitle sattın mı paraya ihtiyacın oldu bir an sana ödenen taksitlerden harcamaya başlarsın vs... başıma 2 kere geldi.Çekte kabul etme sakın şirket çeki bile olsa,Nakitten şaşma

Mersin İl Temsilcisi
parayı almadan, devrini vermeden sakın satma. malınlka reziiiilll olursuun

Taksitle motor alacak adam arada 500 ytl fark varsa gider sıfır alır. Bayiler zaten bir sürü taksit yapıyor. İkinci eli taksitle almak istiyorsa 1500 ytl gibi bir miktarda üstelik sattığın adam sana kesin takacak diye düşünüyorum.

Bende ole dusunuorun satmıyiorum ama cogu alıcı hep taksıt yanlısı ben bayi deilim ki :D Pesın alıcı warsa Duyrulur İzmir İçi 1.500 Henuz 0 sayılacak kadar duzgun ve temız 1000km yaptım sadece 5 bin bakımına girmedi..1kereye mahsus Servis Ücreti ve 2 sene garantisi mevcut..

karşındaki ne fiyat istiyo anlaşın snede bi fiyat belirle ve ardaki farkı ver.. bukadar olay sen al üstüne oda alsın 4 istiosa 2,5 daha ver mesela

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar