Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sym wolf un varsa gerisi teferruat bence arka maşa icin şişmana gittim pazartesi görüşecekler. garantiyle bakalım ne olacak yoksa krom nıkel yaptıracam ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

yasın bende artık canta almam yanıma ahmetin top kas la seninki yeter bize:)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır (3 ay) beklediğim İspanya'dan MOTOMAX aracılığı ile sipariş ettiğim Shad marka topcase bağlantı demiri ile, yine aynı süre zarfında Almanya'dan MCA MOTOR (İzmir) aracılığı ile getirttiğim Mra Ön Cam geldi ve babacımla birlikte montajını yaptık sizlerle paylaşmak istedim.. Ayrıca montajın sonunda yoldan geçerken uğrayan yine benim canavarın aynısına sahip Ahmet Abi ilede bi kaç foto çekildik..

merhaba makinenin hızlanısından bahsedebilirmisiniz saniye olarak tutmadık ama kuzen inazuma var 150 km ye cok kısa bir sürede cıkıyor ve km saati 4 der 5 şer artıyor 150 de zaten kısıtlandıkları için kesiciye giriyorlar wolfun hızlanısı nasıl ? ve ybr 125 esd kullanıcısıyım titreşim yok inazuma da da yok bu makinede var mı? almayı dusunuyorum

merhaba makinenin hızlanısından bahsedebilirmisiniz saniye olarak tutmadık ama kuzen inazuma var 150 km ye cok kısa bir sürede cıkıyor ve km saati 4 der 5 şer artıyor 150 de zaten kısıtlandıkları için kesiciye giriyorlar wolfun hızlanısı nasıl ? ve ybr 125 esd kullanıcısıyım titreşim yok inazuma da da yok bu makinede var mı? almayı dusunuyorum

inazuma 140 ı bilemedin 145 yapıyor.. yüksek devir çeviriyor.. arkadaşın sana biraz üflemiş.. 150 km ye kısa sürede falan çıkmıyor..
ybr ve cbf de olan titreşimin aynısı bunda var.. konfor olayı inazumanın yorumlar müthiş, eğer almayı düşünüyorsan bunca zaman almadığın için pişman olacağına garanti veririm..
https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/

sym wolf un varsa gerisi teferruat bence arka maşa icin şişmana gittim pazartesi görüşecekler. garantiyle bakalım ne olacak yoksa krom nıkel yaptıracam ben.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------

yasın bende artık canta almam yanıma ahmetin top kas la seninki yeter bize:)

altan motora fabrika ile görüştü ücretsiz yenisini gönderdiler arka masanın

KorAY ne bereketli adamsın yaa.Bi saat içinde iki tane birden motor satılırmı.SAAAAATTIMMMMMM ikisini birden.Önümüzdeki hafta muhtemelen motorsuz kalacam.Bakalım ne ...ok yiyecez.Niyetim 0 BMW G650 GS almak ama uzanamazsam.F serisi 2000 - 2006 arası ikinci eline bakacam.

KorAY ne bereketli adamsın yaa.Bi saat içinde iki tane birden motor satılırmı.SAAAAATTIMMMMMM ikisini birden.Önümüzdeki hafta muhtemelen motorsuz kalacam.Bakalım ne ...ok yiyecez.Niyetim 0 BMW G650 GS almak ama uzanamazsam.F serisi 2000 - 2006 arası ikinci eline bakacam.

abi çok sevindim, seninle nihata motorunu almak için geldiğimizde başlayan dostluğumuz ileri derece gidiyor. Saygıyı hoşgörüyü sonuna kadar hakeden ve çok dürüst bi adamsın.. allah kişinin kalbine göre verir derler ya, aslında olayın püf noktası orası, yani senin kalbin sayın abim.. motorsuz kalırsan bozuşuruz ama :p

abi çok sevindim, seninle nihata motorunu almak için geldiğimizde başlayan dostluğumuz ileri derece gidiyor. Saygıyı hoşgörüyü sonuna kadar hakeden ve çok dürüst bi adamsın.. allah kişinin kalbine göre verir derler ya, aslında olayın püf noktası orası, yani senin kalbin sayın abim.. motorsuz kalırsan bozuşuruz ama :p

Yarın İzmite geliyom bir doktorun motoruna bakacam.Kendisi şuan İzmirdeymiş ama kayınpederine bırakmış motoru.Bir bakacaz uyarsa F 650 GS ile nikaha oturuyorum.

Arkadaşlar ben de dün bir wolf-250 alarak aranıza katıldım, motoru bayiden çıkarmadan koruma demiri takmak istiyorum ama aksesuar konusunda biraz sıkıntı var sanırım, daha önce temin eden oldu mu acaba?

Arkadaşlar ben de dün bir wolf-250 alarak aranıza katıldım, motoru bayiden çıkarmadan koruma demiri takmak istiyorum ama aksesuar konusunda biraz sıkıntı var sanırım, daha önce temin eden oldu mu acaba?
hayırlı olsun güle güle kullanın, sıkıntı sadece koruma demrinde var ama o da takozla ile halledilecek gibi sanırım

bizim guruba üye oldun heralde adaş.. önce motorun hayırlı olsun ,sonrasında aksesuar sıkıntı yok.. gerekli herşey mevcut..
ne lazımsa ben sana ilgili kişilerle görüştürürm

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Abi hayırlı olsun çok sevindim adına,kazasız belasız sürüşler insallah :)

hayırlı olsun güle güle kullanın, sıkıntı sadece koruma demrinde var ama o da takozla ile halledilecek gibi sanırım

Bayi İzmir e soracaktı ama son durum nedir henüz öğrenemedim

bizim guruba üye oldun heralde adaş.. önce motorun hayırlı olsun ,sonrasında aksesuar sıkıntı yok.. gerekli herşey mevcut..
ne lazımsa ben sana ilgili kişilerle görüştürürm

Saol dostum, şu an için demir öncelikli tabi ama ilerde ihtiyaç oldukça başka şeylerde gerekebilir tabi, bu arada İzmitli olduğumdan Kocaeli-MT nin de fahri üyesi sayılırım :) seninle denk gelmedik ama diğer arkadaşların bazılarıyla tanıştık daha önceden :wiinkk:

Abi hayırlı olsun çok sevindim adına,kazasız belasız sürüşler insallah :)

Saol kardeşim, sen ne yaptın motor işini, buldun mu kafana göre birşeyler?

koruma demiri orjinalde yok ama koruma takozu bağlayan varmış sanırım, yapan ya da araştıran varsa-bilgi verebilir mi lütfen? :silent:

Abi sağolsun @Kora@y nickli Koray abim cok temiz bi ybr önerdi. Bende gidip onu aldım,bir ay olacak alalı.

uğurcuğum afiyet bal şeker olsun koçuma.. her zaman söylerim, allah insanın kalbine göre verirmiş..
senin de kalbine göre verdi kardeşim.. öyle kuru teşekkür olmaz, verirsin bi tur öyle olur bu işler :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar