Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
uğurcuğum afiyet bal şeker olsun koçuma.. her zaman söylerim, allah insanın kalbine göre verirmiş..
senin de kalbine göre verdi kardeşim.. öyle kuru teşekkür olmaz, verirsin bi tur öyle olur bu işler :p

Eksik olma abi o senin kalbinin güzelliği,valla iyi ki almışım diyorum baska birsey demiyorum :)

Şu muayene isini halleder halletmez yanındayım abi :)

selam arkadaslar.. sym wolf 250 NI modelınden bı tanede ben aldım. aranıza katılabılırmıyım :) motoru anlatacak kelıme bulamıyorum pek, mukemmel az gelıo :) helekı oncekı motoruma gore. hasta oldum valla :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezinizi görünce canım çekti, çıktım biraz dolaştım, yeni fotolar çektim :)

blog girdisi : http://symwolf250.blogspot.com/2013/05/satlk-ilanm.html

ve satılık ilanım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-2600-km-de-beyaz-kazasiz-sikintisiz-borcsuz-vergisiz-123484793/detay

IMAG1392.jpg

IMAG1393.jpg

IMAG1384.jpg

IMAG1389.jpg

Bugün akşam üzeri İzmitte ki KURT ları toplayalım dedik.. :) Bakalım kim varmış kim yokmuş diye.. Aramıza yeni katılan ve safkan bir beyaz
kurta sahip olan Cemal arkadaşımız adına bir toplaşma oldu. :cat: Sağolsun bize baklava ısmarladı. Afiyetle yedik.. :cherry: Yada hepsini ben yedim galiba.. :queen: son olarakta SYM servisimize uğramadan geçmedik
Saygılarla... :king:

ben ordayken olmaz kı oyle toplantılar katılayım renk katayım :))
guzel bulusma olmus arkadaslar

Bir sorum olacaktı, ben yakında motoru 300km rodaj bakımına götürücem, sonrada 1000km de tekrar.. ama ondan sonraki bakımları kendim yapmak istiyorum, ileride garanti ile ilgili bir işim olursa eğer sıkıntı çıkar mı? yani firma dönüp bana servis kaydım olmadığından garanti dışı kaldınız der mi?

Bir sorum olacaktı, ben yakında motoru 300km rodaj bakımına götürücem, sonrada 1000km de tekrar.. ama ondan sonraki bakımları kendim yapmak istiyorum, ileride garanti ile ilgili bir işim olursa eğer sıkıntı çıkar mı? yani firma dönüp bana servis kaydım olmadığından garanti dışı kaldınız der mi?
garantiden çıkar ve yararlanamazsın

arkadaşlar resimde gördüğünüz motor cem abiye ait olup, avrupada satılan topcase demirinin fotoğrafına
bakarak mühendis arkadaşına çizimini yaptırdı.. Daha sonra lazer kesim yapan bi firmaya da kestirdi..
eğer aranızda bu demirden isteyen olursa, çizim hazır.. gurup sayfamızda yüklü, yada benle özelden görüşebilir, o çizimi flash belleğe
kopyalayıp ,doğru lazer kesim yapan firmaya.. hadi hayırlı olsun...

ayrıca son haberle iyi, motorumuzun tüm aksesuarları haziranda geliyor..

http://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/

Çanta demirinin fiyatı ne kadar olacakmış? Paylaştığınız çizime mi yönelsek nasıl yapsak?

Arkadaşlar ben de Motomax in sattığı Shad marka çanta bağlantı demirinden aldım ama vida yerleri denk gelmedi :( iki parçada 2-3mm kadar kısa, ayrıca kutunun üzerinde Wolf 250 değil de Wolf 125 yazdığını fark ettim, etiket sizde de böylemi yoksa Motomax Tr de satışı olmayan bir motora aksesuar mı ital etmiş???

2000 km de yağ ışığı yanmaya başladı,servis 3000'de değil miydi ya? Bu yağı servise mi değiştirtmek zorundayız garanti açısından?

F54

len lolipop sen neden gelmedin mangal a :farao:
aman motorun toz olmasın mazallah:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar