Sym Sym Wolf SB 250Ni Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçen hafta motorun 4. vitesinde 4000-5000 devir aralığında uğultu kendi tabirim ile ağlama duydum,tam kesin emin olduktan sonra İzmitteki yetkili servis şişman motor ile görüştüm.Motoru getir bakalım abi dediler,ertesi gün motoru servise götürdüm Ahmet usta baktı kullandı evet haklısın abi hatta 5. vitestede hafiften var dedi,ertesi günde garanti belgesi ve ruhsat ile yedek parça siparişi verildi.Dün sabah bıraktığım motorumu 4. ve 5. vites dişlileri grup olarak değişti,gece geç saate bittiğinden alamadım bu gün aldım ,ses yok problem yok her şey yolunda.Başta şişman motora Ahmet ustaya ve motorona teşekkür ederim sorgusuz sualsiz şikayetimi değerlendirip garanti kapsamında cebimizden 5 krş çıkmadan parça siparişi dahil 5. gününde bir gün motorsuz kalarak problemsiz şekilde hallettiler.Dişlide yaptığımız incelemede her hangi gözle görülür bozulma karıncalanma yok sanırım dişli uyumsuzluğu usta öğle dedi.

Sym wolf 250 yi ciddi ciddi düşünüyorum , Parasına değer mi? çünkü aynı paraya honda var yamaha var . Çok tereddütteyim yolda bırakırmı? hakikaten ikilemler içindeyim. Ama agörünüşü iriliği beni cezbediyor...

Sym wolf 250 yi ciddi ciddi düşünüyorum , Parasına değer mi? çünkü aynı paraya honda var yamaha var . Çok tereddütteyim yolda bırakırmı? hakikaten ikilemler içindeyim. Ama agörünüşü iriliği beni cezbediyor...

ybr 250'yi kastediyorsan, cbr250 veya wolf ile kıyas edilemez bence. wolften tek artısı 10.000 km de bir bakım istemesi, başka da bir artısı yok. bilgim yok ama bir de belki supapları şimlidir. o da şart değil sanırım.

Peki cbr ile eolf ü kıyaslarsak ? Sınıf farkını biliyorum . Malzeme kalitesi , servisi , uzun ömürlüğü açısından ?

Malzeme kalitesi açısından çok başarılı bir motor, yakından incelerseniz fark edersiniz zaten...

Peki uzun yola dayanır mı mesela 1000 km gibi yollarda bırakırmı beni yolun ortasında ? Yoksa sym ye güvenmelimiyim ?

uzun yol yapar tabiki neden yapmasın, tayvan mallarını çin menşeili motorlarla karıştırmamak lazım, çinli motorlar bile uzun yollar yapabiliyorken üstelik! tayvanlı motorlar japonların hemen arkasından gelirler kalite açısından, ben rodajı hala bitiremedim ama 2 günde 900km yapan arkadaşım oldu, arızayı falan geç yorgunluk bile yaşamadığını ısrarla söyledi, ben de hemen rodajın ardından çıkıyorum uzun yola inş :cat:

peki kaça aldınız motoru ? ve tekrar sıfırdan motor alıcak olsanız tekrar wolf u tercih edermiydiniz ?

ben çinli 150lik rks ile birgün 230,birgün 450,birgün 360 km yaptım.büyük motorlarla birlikte olduğum içinde durmadan 9-10.000devirlerde gidiyorum.yolda falan kalmazsın.

kalırsan da honda yamaha suzuki ile de yaşayabileceğin bir problem yüzünden kalırsın

sym güzel motor, gönül rahatlığı ile alabilirsin.. sağlam kaliteli, az yakan akışıklı bir motor.. servis ve parça sıkıntısı yok.. daha ne olsun.. 1000 km lik uzun yola sym giderde, sen dayanırmısın :)

ben çinli 150lik rks ile birgün 230,birgün 450,birgün 360 km yaptım.büyük motorlarla birlikte olduğum içinde durmadan 9-10.000devirlerde gidiyorum.yolda falan kalmazsın.

kalırsan da honda yamaha suzuki ile de yaşayabileceğin bir problem yüzünden kalırsın

Aynen öyle, ben Honda ile yolda kaldım mesela, sebebide yarılan hava hortumu, kul yapısı sonuçta :)

Arkadaşlar yakıt ölçümünü yaptım şehir içi 3 lt, şuan ki benzin fiyatına göre ise 13,90 kuruş... şehir dışı 2,55-2,65 lt şuan ki benzin fiyatına göre 11-12 kuruş arası.. bu denemeler motor rodaj dan itibaren yapılmış olup 3 defa baz alınarak sonuçlar tayin edilmiştir ..saygılar...

facebook gurup sayfamız https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/

Merhaba arkadaşlar, sym wolf te bazı yorumlar arasında yer alan egzost kararması her ne kadar benim için
sorun değilse de, bazı arkadaşlar için can sıkıcı olabiliyor.. Fakat ayda 1 defa bu kimyasal ile egzost temizliği yapmak bayiden
ilk çıktığı gün gibi görünüm sağlıyor , saygılar..

Facebook gurup adresimiz : https://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/ dir..

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:06 ----------

Kartal göz gündüz farı için yer aramaktayım.. Ya fotoda koyduğum yere uygun bir lama ile işimi
göreceğim ,yada far tasını söküp parklara monteleyeceğim..

---------- Post added at 18:09 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Bugün navigasyonumuda bağladım, uzun süredir zamanım olmadığı için yapamıyordum..

---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:09 ----------

Son olarak çok ince temizlikte yapıldı.. :wiinkk:

İlk motorum avatarımdaki önümüz yaza düşünüyorum bitane wolf . Fazla km yapmayın hırpalamayın motorları :D ikinci el bakıcam büyük ihtimalle :queen:

arkadaşlar suzuki inazuma ile karşılaştırır mısınız?sıfır suzuki 10 bin ikinci el wolf 8 bin..hangisini tercih edersinizz?

F54

kanka şu ybr yi satayım bende alayım bi beyaz kurt ne dersin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar