dostum daha bitiremedim rodajı işten dolayı yalnızca gece binebiliyorum fazla km yapamadım
120 ye kadar denedim hiç zorlanmadı bağırmadı hatta gıkı çıkmadı
kullanması çok kolay gercekten... koruma demiri vs. yaptırmadım boyle kullanmayı dusunuyorum... soft yan çanta almak gibi bi planım arastırma içindeyim hala... ama gercekten beklediğimden daha konforlu beyaz atım
)) yanlız tek derdim bahçeye sokup çıkarmak... canıma okuyor resmen ama değer çektiğim eziyete... titreşim konusundan merak ediyorsan hiç hissetmedim titreşim falan yok... yakıtı olçme şansım olmadı dediğim gibi o konudada bilgi veririm yakında... kocaeliye geliyorumher hafta ama arabayla geliyorum mecbur... eğer mumkun olursa bi hafta sonu gelirim yanına 
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
bu arada 250 cc düşünüyosanız şiddetle tavsiye ederim gerekirse döve döve tavsiye ederim
mutlaka bakın deneyin ve alın
)))
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
bu arada 250 cc düşünüyosanız şiddetle tavsiye ederim gerekirse döve döve tavsiye ederim