Thai bir şey sormak isterim. Sym 3. Lt yaktığını varsayarsak, cbf 600 5 Lt yakıyor bu fark için mi ikinci motor almış oldun?
Sadece bunun için almadım tabii ki,
1.) Varadero varken 14 litreyi bile görmüştüm CBF 600 bastığında 8-9 litreye kadar çıkabiliyor ve CBF 600'de basmamak gibi bir şansın yok seni buna zorluyor zaten

SYM Wolf 250'de motor açıldığında maksimum 3,5 litre civarı yakar diye düşünüyorum, bu da ciddi bir yakıt farkı demek. Ayrıca açık söylemek gerekirse otomobilde maksimum 1000 cc, motosiklette de maksimum 200 cc hepimizin işini görür, bundan sonrası keyfe girer bence.
2) CBF 600 şehir içinde yeterince kıvrak değil, sonuçta ağır makina ve bana göre motosiklet biraz da yaşamı kolaylaştırmak için var.
3) 500 cc ve üzerindeki bir motosikleti şehir içinde kullanmak istemiyorum, boşu boşuna kilometresi artıyor. (bunu da anlamış değilim, 1990 senesinde 50bin km'de ZZR 600 almıştım bir sene sonra 65 binde hiç değer kaybetmeden satmıştım, şimdi motor 10000 km yaptımı çok diyorlar ....!)
4) Büyük motosikletim olduğunda eşim bundan tırsıyor, ufak motor oldumu içi rahat, tabi ki ben de rahat..

5) Bütün bu yukarıdakileri saydıktan sonra neden gidip CBF 150 almadın derseniz haklısınız ama o da benim zevkim işte.