ben yok diye biliyorum dostum yanlış bilgi vermiş olmasınlar sana
))
@Thai motorunuz çok güzel, Maşallahhep beyaz bir motorum olsun istemişimdir...
önceki mesajlarda yazmışsınız ama ben tekrar bi güncelleme istesem sizde motor hakkında bilgilendirme amacıyla.
bu motoru almak istiyorum ama aklımda sorular var;
CBR 250 R videolarında gördüm, 6. viteste redline a girmeden, zorlanmadan 170 km yapabiliyo.
wolf 250 de rodajdan sonra bu rakama çıkabilir mi ? yoksa 140-150 den yukarı deli gibi bağırır mı ?
Mondial 250 MR ( çift silindir enjeksiyonlu - rodaj bitmişti ) ile 650 km yolu 120 - 130 km/h ile illallah diyerek bitirdikten sonra çok düşündürmeye başladı beni 250 cc sınıfı
motor aksamı veya kalitesi açısından çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama Yakıt durumu nasıl ? 100 km de kaç litre harcıyorsunuz ?
İnzuma... çünkü çift silindir.
inazuma çift silindir çift egzoz ve tek farkıda o heralde... artısı eksisi iyi düşünmek lazım bence almadan önce... ama şahsi fikrim wolf ki zaten wolf sahibiyim... inazuma pek ilgimi çekmedi benim beklemeye değer bulmadım açıkçası.... varsın tek siilindir olsun diyerekten wolfu aldım... pişman değilim gene olsun gene alırım)))
İnazuma çünkü Suzuki![]()
Eminim piyasaya çıkan CBR250 honda değil SYM veya kymco markası logolu olsa yine rağbet görür ve şuan satılanın yarısından fazlası satardı ama Japonların vitesli konusundaki referansı ve üst cc motorlardaki başarısı farklı bir noktada ve SYM nin fiyatı Suzukiyle eşit olması biraz fazla iddialı geliyor bana.
CBR250 de Wolf'a göre çok daha akıl çelici sınıfı farklıda olsa
SYm de klüçük bi kampanya falan yapıp piyasaya yeni giren bir motor için kullanıcı kitlesi oluşturmak için hiçbir hareket yok.. Elini sallasa ellisi HondaCBR 250 nin liste fiyatı 8.800 ken hiç pazarlık sormadan 8.500 e plaka ruhsat dahil ilk parti motorları tanıtım amaçlı verdi...
SYM kötü motor değil ama bu yaklaşımla(genel olarak symlerin bir fiyat yüksekliği sözkonusu yurdumuzda) Suzuki alırım 2. el satış ve yaygınlık sorunu olmaz