selamlar, resimler şahane. özellikle şelale resimleri. bb ile olan fotoğraftaki mont nedir? çok güzel görünüyo renkleri falan.
Revit Air yazlık modeli. Yaz başında almıştım.
selamlar, resimler şahane. özellikle şelale resimleri. bb ile olan fotoğraftaki mont nedir? çok güzel görünüyo renkleri falan.
Resimler Harika orda olmak isterdim :wiinkk: Ama olmadı .. Alien kırmızı shortuna hayran kaldım .. Cınarcıga gittigimizde tepeden makinaları cekmisiz gene aynı yerde oturup aynı kareyi yakalamıssın :cherry:
Arkadaslar yarın aksam Caddebostan Persembe Bebekte bulusabiliriz tanısmak isteyenler toplassın![]()
Uzay'ın Bebek dediği yer bildiğimiz RumelihisarıBi vazgeçmedi yanlış sölemekten.. :mrgreen:
Çarşamba akşamı caddebostan Migros arkası çimlerde, Perşembe akşamı Rumelihisarı malum toplanma yerinde![]()
Bekleriz arkadaşlar
Ben gelmeyi çok isterim. Aquila da ister mi?
bu arada mio grubu diyoruz da kimlerde mio var? sadece üç kişide mi?
erdem banada uyar gibi görünüyor ama anca 20.45-21.00 civarı gelebilirim, siz kaçta gidiyosunuz?
sonundaa mio kullananları gördüm![]()
ketchup, Erkut C. gazlayalım bi gün eheueheu
ketchup ya benim ki hala çok yakıyor 10 lira ile 100 km gidiyorum sen nasıl 150 yapıyorsunbi de şu artçı meselsesi fena yahu
herkese kaç kilosun diye soruyorum
![]()
zamanı uydurabilirsem bende sizlerle tanışmak için gelmek isterim.
abi benim de bi bilgim yok. olmazsa yine senle buluşur kaynatırız. ama sanırım bugün birileri konuşur, bişeyler belli olur.
Rumelihisarı buluşması olcak mı? saat, mekan vs bekliyoruz. organizatör ruhlu birisi el atsın şu meseleye =)