Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar

Yalova festivalinden dün döndük. Organisazyonla ilgili bir şey diyemem ama biz çok eğlendik. Geziyle ilgili fotoğraflar yakında

Son düzenleme:
selam arkadaşlar..
eczane işlerinde kullanmak için scooter almak istiyorum.. honda today ve mio gibi tek kişilik motorlar görünüş ve işlev için ideal.. sizce hangisini tercih etmeliyim?? cevaplarınızı bekliyorum..

today 50cc 3.8hp, mio ise 100cc 7.8hp...today 2.200 YTL, mio ise 3000YTL olması lazım emin değilim.. Mio kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim, resmen küçük canavar. Cüssesinden beklenmeyen bir performansı var. Sağlam, az yakıyor ve iyi kaçıyor...görüntüsüde güzel. Today hakkında teknik bilgi dışında kullanmışlığım olmadığı için yorum yapamam ama mio yu tavsiye ederim. Mio ile daha detaylı bilgiyi Ketchup ve BB den alabilirsin..

fikocan81;
mio beni feci şaşırttı. 99-2000 yıllarında bws kullanmıştım. 100cc ve iki zamanlıydı. Mio'yu alırken de hep düşündüm, "bu motor 4 zamanlı olduğuna göre bws'nin yarısı kadar gider heralde" diye. ama motor beni çok şaşırttı. çoğunlukla iki kişi biniyorum ve barbaros bulvarını tek kişi 70, iki kişi 55-60 ile çıkıyoruz ki trafikteki araçlar da bu hızda çıkıyo. şimdiye kadar şehir içinde hiç trafikten geri kaldığımı hissetmedim. küçük ama güzel sürprizleri var motorun, mesela sele altında güvenlik kilidi, anahtar kilidi için mıknatıslı koruma kapakçığı (şimdiye kadar sadece burgman'da görmüştüm) renk değiştirilebilen gösterge aydınlatması gibi. ayrıca biraz samimi olmayı göze alırsanız(!) iki kişi de rahatlıkla gidebilirsiniz =) today'i bilmiyorum ama mio'nun sele altı oldukça geniş. bir de önünde eşya asabileceğiniz aparatı bulunuyor. deposu 9.5 liraya doluyor ve 150km yapıyor (rodajdan sonra belki daha da düşer)
model fanatikliğini hiç sevmem ama bu motorla çok eğleniyorum. şimdiye kadar kullandığım büyük-küçük hiçbir motor üzerinde "yau çok eğleniyorum allah kahretmesin" dememiştim, bu mio'nun üstünde dedim. çünkü çok kıvrak. felç olmuş, tıkanıp kalmış trafik görünce seviniyorum resmen. yürüyerek geçebildiğim heryerden mio ile de geçebiliyorum. iki kişi ile de arabayla çıkamadığım (corsa 1.4 90hp 125nm) bir yokuştan bile zort diye çıktık çok sevindim. honda today de çok sevimli bir makine, mio'dan da biraz daha az yakar ama son hızının ve hızlanmasının mio kadar olmayacağını düşünüyorum. ben olsam mio'yu alırdım (ki aldım da :) )

arkadaşlar bende sym gts 250 aldım 7000 km de az kullanılmış ve temiz hafta sonu ağva ya gidip geldim eşimle çok rahat bi yolculuk du sollamalarda falan hiç problem olmadı malzeme kalitesi kendi sınıflarına göre çok iyi özellikleri mükemmel benim için şimdi sissy bar yaptırmak istiyorum tavsiye edebilceğiniz yerler neresi dir ve ne kadara mal olur sizce?

Mert3434

Motorun hayırlı olsun güle güle kullan. Kazasız sürüşler diliyorum. Sissy bar için Altan Motor'a bakabilirsin ben orada yaptırmıştım. Ana sayfada telefonu var.

Motosikleti
Honda NT1100
sadece mio. merhabalar şehir içinde mio dan daha rahat bir motor olmadığına kesinlikle eminim. tek kötü özelliği o kadar akıcı kullanmaya başlıyorsunuzki durmak sizi sıkıyor ve kırmızı ışıkta bile devam etmek istiyorsunuz.

herkeze selam yenı uye oldum ve takıp etmeye baslıorm :) bende bı sym vs 150 kullanıcısıyım ankara korlas tan aldım servıs olarak gayet ılgılıler motoru alalı daha 1.5 ay oldu ama sanırım gts250 ye gecıs yapııcam :):) neyse sımdılık bukadar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sonundaa mio kullananları gördüm :)

ketchup, Erkut C. gazlayalım bi gün eheueheu :p

ketchup ya benim ki hala çok yakıyor 10 lira ile 100 km gidiyorum sen nasıl 150 yapıyorsun :) bi de şu artçı meselsesi fena yahu :) herkese kaç kilosun diye soruyorum :)

sonundaa mio kullananları gördüm :)

ketchup, Erkut C. gazlayalım bi gün eheueheu :p

ketchup ya benim ki hala çok yakıyor 10 lira ile 100 km gidiyorum sen nasıl 150 yapıyorsun :) bi de şu artçı meselsesi fena yahu :) herkese kaç kilosun diye soruyorum :)

ya aslında 135-140 yapıyorum da yuvarlayıp 150 dedim. deponun rezervi çok fazla. "tamam bu sefer kesin eve dönemicem, bitti bu sefer" diyorum yine bitmiyo. bi de benzincide son damlasına kadar doldurtuyorum.
artçı konusu sahiden komik =) ama şunu farkettim ki arkaya minicik bi çanta takarsak artçıyla o kadar samimi olmamıza gerek kalmaz. hani şu yaslanma yeri olan çantalardan. tabi motorun tarzını belki biraz bozabilir. ama küçük vespa kullanan arkadaşlarım hep o çantalardan kullanıyo. vee tabi gazlarıız =) Aquila (can) ile buluşmamız tam bir yılan hikayesine dönmüştü, yirminci girişimde falan buluşabilmiştik işten güçten dolayı. bakalım bu nolcak =)

Erkut C.' Alıntı:
sadece mio. merhabalar şehir içinde mio dan daha rahat bir motor olmadığına kesinlikle eminim. tek kötü özelliği o kadar akıcı kullanmaya başlıyorsunuzki durmak sizi sıkıyor ve kırmızı ışıkta bile devam etmek istiyorsunuz.
hah evet yaşadığım tek sıkıntı bu! =) hiçbir şekilde durmuyorum! =) bi gün gezelim sahiden, üç mio çok tatlı durur =)

arkadaşlar hisar da toplanma yok mu bu aralar???
erdem; ayarla bi akşam da yine bi atraksiyon yapalım nası olsa yakınız???

Herkese merhabalar...
Gezi olurda Fotoğraf olmaz mı hiç...İşte yalova resimleri...
Çadırlarımız..

Festival park yerinden görüntü..

Harleyler bi başka oluyooo....

Harley..

Alien Peştamallarla ne yapıyor sizce??

Şelale Yolu

şelale çok güzeldi..

Yolda Mola..

Carting olmazsa olmaz....

Ve eve Dönüş:salut:

saygılarımla..

Son düzenleme:
Bu fotoğrafları özendirici özelliklerinden dolayı RTÜK'e şikayet edicem. kapattıracam bu siteyi =) elinize sağlık resimler de geziniz de çok güzelmiş.

arkadaşlar hisar da toplanma yok mu bu aralar???
erdem; ayarla bi akşam da yine bi atraksiyon yapalım nası olsa yakınız???

abi yapalım sahiden, 4 levent tarafında çok büyük bi karting pisti var oraya da gidebiliriz. resimlerde gördüm çok kıskandım =) arkadaşlar bikaç gecedir gidiyolar pist epey güzelmiş. ben hep burda tansaşın otoparkındaki kartinge gidiyodum, bu leventteki yer onun kırk katıymış.. sen biliyosundur belki. merak ettim.

başka Şişli, Beşiktaş taraflarında oturan yok mu?

abi yapalım sahiden, 4 levent tarafında çok büyük bi karting pisti var oraya da gidebiliriz. resimlerde gördüm çok kıskandım =) arkadaşlar bikaç gecedir gidiyolar pist epey güzelmiş. ben hep burda tansaşın otoparkındaki kartinge gidiyodum, bu leventteki yer onun kırk katıymış.. sen biliyosundur belki. merak ettim.

başka Şişli, Beşiktaş taraflarında oturan yok mu?

valla hiç öyle bi yer bilmiyorum.Toplayalım 4-5 kişi gidelim. Bende tansaşın ordakini biliyorum ama çok küçük orası.haberleşelim...

Birkaç Foto'da benden...

Feribot Yola koyuldu...

_BB_ ve ben...

SYMALİ ve Blackpanter Çadır telaşında :)

Evler hazır :cherry:

Haydaaaa nerden gidicez :silent:

Şükür şelaledeyiz :)

Su Düşen Şelalesi...

Aslında Sular başımdan aşağı düşecekti ama... :)

Çok güzel bir görüntü...

Benden de bu kadar...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar