selam arkadaşlar..
eczane işlerinde kullanmak için scooter almak istiyorum.. honda today ve mio gibi tek kişilik motorlar görünüş ve işlev için ideal.. sizce hangisini tercih etmeliyim?? cevaplarınızı bekliyorum..
joyride kullanan arkadaslara bi sorum olacak motorun ılk yag degısımı 300 km'i 500 km'i
sonundaa mio kullananları gördüm![]()
ketchup, Erkut C. gazlayalım bi gün eheueheu
ketchup ya benim ki hala çok yakıyor 10 lira ile 100 km gidiyorum sen nasıl 150 yapıyorsunbi de şu artçı meselsesi fena yahu
herkese kaç kilosun diye soruyorum
![]()
hah evet yaşadığım tek sıkıntı bu! =) hiçbir şekilde durmuyorum! =) bi gün gezelim sahiden, üç mio çok tatlı durur =)Erkut C.' Alıntı:sadece mio. merhabalar şehir içinde mio dan daha rahat bir motor olmadığına kesinlikle eminim. tek kötü özelliği o kadar akıcı kullanmaya başlıyorsunuzki durmak sizi sıkıyor ve kırmızı ışıkta bile devam etmek istiyorsunuz.

arkadaşlar hisar da toplanma yok mu bu aralar???
erdem; ayarla bi akşam da yine bi atraksiyon yapalım nası olsa yakınız???
abi yapalım sahiden, 4 levent tarafında çok büyük bi karting pisti var oraya da gidebiliriz. resimlerde gördüm çok kıskandım =) arkadaşlar bikaç gecedir gidiyolar pist epey güzelmiş. ben hep burda tansaşın otoparkındaki kartinge gidiyodum, bu leventteki yer onun kırk katıymış.. sen biliyosundur belki. merak ettim.
başka Şişli, Beşiktaş taraflarında oturan yok mu?

Birkaç Foto'da benden...
.....
.....
Benden de bu kadar...