Sym Sym Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oy oy oy resimler de gelmiş :)

mio grubu ne zmn buluşuyoruz :)

Resimler Harika orda olmak isterdim :wiinkk: Ama olmadı .. Alien kırmızı shortuna hayran kaldım .. Cınarcıga gittigimizde tepeden makinaları cekmisiz gene aynı yerde oturup aynı kareyi yakalamıssın :cherry:

Arkadaslar yarın aksam Caddebostan Persembe Bebekte bulusabiliriz tanısmak isteyenler toplassın :)

Resimler Harika orda olmak isterdim :wiinkk: Ama olmadı .. Alien kırmızı shortuna hayran kaldım .. Cınarcıga gittigimizde tepeden makinaları cekmisiz gene aynı yerde oturup aynı kareyi yakalamıssın :cherry:

Arkadaslar yarın aksam Caddebostan Persembe Bebekte bulusabiliriz tanısmak isteyenler toplassın :)

Uzay'ın Bebek dediği yer bildiğimiz Rumelihisarı :) Bi vazgeçmedi yanlış sölemekten.. :mrgreen:

Çarşamba akşamı caddebostan Migros arkası çimlerde, Perşembe akşamı Rumelihisarı malum toplanma yerinde :)

Bekleriz arkadaşlar

Ben gelmeyi çok isterim. Aquila da ister mi?

bu arada mio grubu diyoruz da kimlerde mio var? sadece üç kişide mi?

Uzay'ın Bebek dediği yer bildiğimiz Rumelihisarı :) Bi vazgeçmedi yanlış sölemekten.. :mrgreen:

Çarşamba akşamı caddebostan Migros arkası çimlerde, Perşembe akşamı Rumelihisarı malum toplanma yerinde :)

Bekleriz arkadaşlar

Ne yapayım telafuzu cook zor Bebek diyerek cıkıyorum isin icinden :cherry: Her iki gün uygundur bana :cat:

Son düzenleme:
sen tanıyomusn sahıplerını motorların 13000 km ıyı bı km bnmde tabıdıgım guvrndıgım bırı olsaydı dusunurdum YANLIS ANLASILMASIN SAHIPLERI ICIN GUVENILIR DEGIL DEMIYORUM TANIMADIGIM BIRI OLDUGU ICIN SONUCTA NASIL KULLANILMIS BAKILMIS BILEMEZSINIZ 1 RESIMLE AMA 5000 OLANIN OZELLIKLERI GAYET IYI BI CANTASI EKSIK OLSAYDI 5000 DE ALINIRDI VALLA BEKLIDE TIKIR TIKIR CILLLOP GIBIDIR CANLI GORMEDEN BISI SOLENEMEZ allah sahıbıne bagıslasın.:):):)

slm herkese

mrhb arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum sizleri çok iyi tanımak istiyorum çünkü bende artık sizin aileniz oldum umarım beni yanlız bırakmazsınız bende motor almak istiyorum sym gts 250 olarak karar vermiş bulunmaktayım 2. el dahi olsa alacagım kısmetse :cat: sizlerden de yardım bekliyorum etrafınızda bildik kişilerde var sa bana yazarmısınız :salut:ben bursa da oturuyorum meslegim inş malz satışı suanda bende keeway 150 motor var bunuda satmak istiyorum gercekten sym harika bir motor muş gidip kendim inceledim :cat:herkese teşekkürler msj bekliyorum :bounce:

Arkadaşlar bu geceki caddebostan migros arkasına bizide ekleyin geliyoruz ...ama ancak 20:30 gibi gelebiliriz bir yerlere kaybolmayın sakın...
saygılar.

erdem banada uyar gibi görünüyor ama anca 20.45-21.00 civarı gelebilirim, siz kaçta gidiyosunuz?

abi benim de bi bilgim yok. olmazsa yine senle buluşur kaynatırız. ama sanırım bugün birileri konuşur, bişeyler belli olur.

Rumelihisarı buluşması olcak mı? saat, mekan vs bekliyoruz. organizatör ruhlu birisi el atsın şu meseleye =)

Motosikleti
Honda NT1100
sonundaa mio kullananları gördüm :)

ketchup, Erkut C. gazlayalım bi gün eheueheu :p

ketchup ya benim ki hala çok yakıyor 10 lira ile 100 km gidiyorum sen nasıl 150 yapıyorsun :) bi de şu artçı meselsesi fena yahu :) herkese kaç kilosun diye soruyorum :)

ne zaman isterseniz. biz gece gündüz caddelerde geziyoruz zaten. bu arada ben ancak 85-90 km yapabiliyorum. Ama kontaktan açılan depo kapağı sayesinde sık sık benzin almak bile çok zevkli oluyor .

gezi resimleriniz super ve gts 250 ler kesınlıkle kıskırtıcııı:cat:
devamını beklıorzz bız gelemıorz ama sız bızı resımlerle gezdırın lutfenn :) guzel oluo

Arkadaşlar bugün yani çarşamba akşamı Caddebostan Migros arkasında sahil tarafındaki çimenlerde yayılmış olucaz. Yarın yani perşembe akşamı da Rumelihisarı sahil kısmında toplanıyoruz. Demedi demeyin. Çıkın gelin. Bi daha sölemicem.

Arkadaslar bu aksam saat 19dan sonra Caddebostan Migros arkasında olacagız , yarın aksamda Rumelihisarında olacagız .. Herkezi bekleriz .. Dogan - HaluK - Olcay - Volkan ve ben devamlı bulusuyoruzda bu aksam diger SYM tayfasınıda aramızda görmek isteriz :)

zamanı uydurabilirsem bende sizlerle tanışmak için gelmek isterim.

Bekleriz :) Makinalarımızın yanında olacagız bulmakta fazla zorlanacagınızı sanmıyorum .. Olurda isinizi saglama almak isterseniz özelden Alien arkadasımızın gsm numarasını alabilirsiniz :)

abi benim de bi bilgim yok. olmazsa yine senle buluşur kaynatırız. ama sanırım bugün birileri konuşur, bişeyler belli olur.

Rumelihisarı buluşması olcak mı? saat, mekan vs bekliyoruz. organizatör ruhlu birisi el atsın şu meseleye =)

erdem istersen biz senle yine geçen buluştuğumuz yerde buluşalım 20.30 ordan hemen sahile iner r.hisarına gideriz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar