Sym jet 14 200i 170 km uzun yol yapılır mı

Arkadaşlar yarın 170 km yola gitmeyi planlıyorum 170 git 170 gel yapıcam aynı gün içinde. Motorum 8500 km de. Daha önce de sık sık uzun yola gidiyordum ama son 2 uzun yolumu scooter ile yaptım ikisinde de yolda kaldım. Tabi Çinli motordu onlar ama sizce sym için yorumunuz ne olur? 80-90 sakin sakin gitmeyi planlıyorum

Motosikleti
Yamaha XSR700
Motorun bakımlıysa hiç bir sorun yaşamazsın. Sym dandik bir motor değil, kronik sorunlu bir motor değil. En önemlisi çin değil.

Motorun bakımlıysa hiç bir sorun yaşamazsın. Sym dandik bir motor değil, kronik sorunlu bir motor değil. En önemlisi çin değil.
Ya hocam şöyle anlatıyım defalarca uzun yola gittim. Son 2 yolum hariç hepsi vitesli motorla oldu. Onlarda hiç sorun yaşamadım ama son 2 sinde scooter ile gittim ikisinde de motor bloğundan yağ sızması sonucu yolda kaldım. Birinde parça gevşemiş diğerinde de ne olduğunu bilmiyoruz yağ kaçırıyordu. Hal böyle olunca insan bi çekiniyor acaba diye. Daha önceden hiç düşünmezdim. Yani bakımsız bi çinli ile bile yol yaptığım oldu km de yüksekti. Hiç düşünmeden giderdim. Ama bu son olaylar biraz korkuttu beni.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dediğim gibi 8500 de yağ değişimleri zamanında yapıldı. Kitapçıkta 3 binde bir diyordu ben 2 binde bir değiştirdim hatta.

Motosikleti
Forza 250
Çinli scooterlarla böyle anı yaşamanız sizi korkutabilir hocam normal ama bende ilk uzun yolumu nmax155 ile 850km olarak yapmıştım.İlk defa uzun yola çıkıyormuş gibi düşünün sym sağlam motordur sıkıntı çıkaracağını sanmam.

Çinli scooterlarla böyle anı yaşamanız sizi korkutabilir hocam normal ama bende ilk uzun yolumu nmax155 ile 850km olarak yapmıştım.İlk defa uzun yola çıkıyormuş gibi düşünün sym sağlam motordur sıkıntı çıkaracağını sanmam.
Ya şöyle bir şey var benim motorda geri geri giderken arka freni sertçe sıkınca motor biraz oynuyor. Acaba symlerde mi böyle süspansiyon gibi yada biyerinde gevşeme mi var onu anlayamadım. Yeni farkettim yarında pazar açık serviste yok.

Özellikle şehiriçi gayet keyifli bir araçtır kullandığınız araç..Tabiki uzun yolda da sorun çıkarmaz..Belki siz biraz yorulursunuz ama o anları da keyifli vakitlere dönüştürmek sizin elinizde..Bende elektrikli motosiklet var..Bayram sabahı arkadaşı ve yedek bataryayı alırım bütün gün git gel en ufak yorulmadan aşırı keyifli 130 km yol yaparım..Ve daha ikinci bataryada %66 gibi şarj kalır..Tüm günün akşamı güzel anılar kalır bizde..
Yolun keyfini çıkarın..

Özellikle şehiriçi gayet keyifli bir araçtır kullandığınız araç..Tabiki uzun yolda da sorun çıkarmaz..Belki siz biraz yorulursunuz ama o anları da keyifli vakitlere dönüştürmek sizin elinizde..Bende elektrikli motosiklet var..Bayram sabahı arkadaşı ve yedek bataryayı alırım bütün gün git gel en ufak yorulmadan aşırı keyifli 130 km yol yaparım..Ve daha ikinci bataryada %66 gibi şarj kalır..Tüm günün akşamı güzel anılar kalır bizde..
Yolun keyfini çıkarın..
Epeydir 125 cc kullanıyodum. 125 cc ye göre baya iyi. Hiç mola vermeden geldim tek seferde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar