Selam. Kullanma kılavuzunu buldum ama asıl gerekli olan o servis montaj kitapçığı aslında. Söküp takarken nelere dikkat edeceğimiz vs. orada yazıyor olmalı.
[email protected] a gönderirsen sevinirim. 35.000 km de 2005 model olarak aldım. Hatta sahibinden deki eski linkini paylaşayım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...cbf-ile-takas-edebilirim-31540167/pasif-ilan/
İlan kaldırıldı diyor ama alta indiğinizde detayları görebiliyorsunuz yine de. Eski motosikletim V motor olan çinlilerden (borelli ledov) olduğundan performansı bana 600 CC ye geçmiş intibası bile yaşattı. Henüz daha kendim bakım yapmadım. Aldığım arkadaş ısrarla daha bir kaç ay önce komple bakım yaptırdığını tekrar masraf yapmamamı söyledi. Bir tek bujileri değiştirmem gerekiyor. Ucuz buji takmış. Yakıtı şu anda biraz çok gibi geliyor bana. 5 lt. civarı 100 km'de. ortalama 40 TL lik 95 oktan benzinle 200 km gibi gidebiliyorum. Tek sıkıntım bu ama kullanım kılavuzundan doğru bujinin adına baktım bu gün uğrayıp alacağım. Yanlış hatırlamıyorsam NGK ER7C gibi bir kodu vardı. Alırken tekrar kontrol edeceğim. Büyük ihtimal doğru buji ile yakıtım da düzene girecek. Onun dışında bir sıkıntım yok. Hızlanmaları vs. çok güzel. Aldığım arkadaş son hız olarak tek kişi 160 - iki kişi 150 km/h gördüğünü iddia ediyordu am TEM de yaptığım bir iki denemede 140 ın üzerine pek çıkamadım. Çıkmak da istediğimden değil ama merak tabi. Şu anda camım yok uygun bir camı kendi imkanlarımla yapmak istiyorum buradan da yapım aşamalarını paylaşırım. Cam olmadan 110 ve üzeri hızlar can sıkıyor. Rüzgardan yolun tadına varamıyorsunuz. Vel hasılı VL 250 kullanan arkadaşlardan biraz daha geri bildirim olursa bu makinelerin tadını daha iyi çıkarırız. Ben sayfayı abone listesine kaydettim. Size de öneririm.