işte buya böyle yprumlarla gelin bizide aydınlatın
kafam şuan o kadar karışıkki ne yapacağımı ne alacağımı bilmiyorum her kafadan bir ses ne yapsam biraz yardımcı olun
seçenekler
1.sym wolf 250
2.cbr 250
3.inazuma
4.ninja
bana az yakacak 0-100 kmsi ve ara hızlanmaları çok iyi olacak
oturuş pozisyonu çok önemli naked tarzı olacak
stabil olarak 140-150 rahat rahat gidebilecek
arkaya topcase bağlanacak
v.s v.s.v.s başka aklınıza ne geliyorsa
tavsiyeleriniz
0-100 çok iyi olsun demişin bu 4 motordan cbr ve ninja olur
Oturuş tarzı rahat olcak demişiniz ninjayı at, cbr250 wolf ve inazuma
stabil olarak 140-150 gidecek demişin gitmezler zaten inazumanın son hızı 154 olması lazım, 120km/h ideal hızdır. inazuma diğerlerine göre daha az devir çeviriyor o yüzden 110 gibi hızlarda cbrdan daha çok yakacak +2 silindir. ( hız konusunu senin için söylüyorum belliki 80-90 gitmeyeceksin)
arkaya top case bağlanacak cbr,inazuma,wolf
gördüğün gibi tüm ortak paydalarda cbr250 var. Barkının yaptığı 250cc testinde de cbr için kötü bir söz söyleyen yoktu okadar farklı kullanıcı arasından.
Bence sen hızlı gidicem rüzgar yemeyim az yaksın diyosan cbr250 al. wolf ve inazuma çıplak çok rüzgar yersin ara 110dan sonra rüzgar tokatlamaya başlar buna ek olarak wolfün parça fiyatlarını araştırdınmı? emsallerine göre çok pahalı ön arka balata 70dolar, yağ filtresi 27tl gibi cbrın yağ filtresi 15tl yarı yarıya.... önce sen ne istediğine karar ver. Naked se inazuma, ss ise cbr250 senin isteklerine cevap vericektir ama hangisini alırsan al pişman olazsın çok güzel motorlar. En önemlisi sana göz kırpanı al kafan rahat olsun benden sana tavsiye.