Evet beyler fırından yeni çıkan haberler.....
Suzuki GW250 debuted at this year’s China International Motorcycle Trade Exhibition in the city of Chongqing. The GW250 is a 250cm3 road bike that Suzuki developed to be its flagship model in China, where more and more people are getting enthusiastic about motorcycles as the economy continues to grow. The GW250 is produced in China and it will be launched in Japan at the 2011 Tokyo Auto show. Well we can on ...
Çeviri :
Suzuki GW250 Chongqing kentinde bu yıl Çin Uluslararası Motosiklet Fuarı giriş yaptı.GW250 Suzuki ekonominin büyümeye devam ettiği için daha fazla insan, motosiklet konusunda hevesli alıyorsanız Çin kendi amiral gemisi modeli olarak geliştirilen bir 250cm3 yol bisikleti olduğunu.GW250 Çin'de üretilen ve 2011 Tokyo Auto Show'da Japonya'da piyasaya sunulacak.
Hade dağılın tükanın önünü kapamayın :queen:
Koray mal benim elimde olmadığından sana soruyorum
benim sendeki armut odununu diyorum
ortadan ikiye bölsek,
boy olarak çinlilere uyarmı?
len forumu ne edecen asıl sopalık olanlar bu herifler be .

ya hu nasıl bir şey bu
motorsiklet tarzı bir kişilik tarzıdır
İnazuma Naked
Ninja R
yani
benim tarzım oldum olası Naked veya Comuterdir
şimdi arkadaşlar ninjayı görünce hooop ninja şimdi honda değişik fark yaratan Classic çıkarsa hooop classic mi ? olcak
hay red ::gazla::
evet doğru söylediniz c3nk bey kardeşimnaked ve racing arasında dağlar kadar fark olduğunu düşünmüyorum.
evet doğru söylediniz c3nk bey kardeşim
dağlar kadar değil dünyalar kadar
1-çıplak-karenaj
2-drive şanzuman-speed şanzuman
3-dik oturma konumu-öne kambur oturma
4-rüzgardan kaçmak için şekilden şekile girersin-yatman yeterli
sonra bir ss ile şehir içinde dolaşmanın pek ala nasıl bir şey olduğunu bilirsiniz hatta şehirler arasında bir felaket
Naket candır vur dağa bayıra alsana enduru,çek asvalta eh orta karardan da iyi br ss
hadi bana eyvellah::gazla::
cb600 f naked oluyo da cbr 600f nasıl ss oluyo tek fark grenaj :silent: onun dışında z750 r da bir ss dir benim için
motor verilerine ve oturuş şekline (600f çok yatık olmasa da dik bir oturuşa sahip değil), direksiyonuna bakman yeterli. cbr 600f tam ss değil zaten.
z750r ss midir? sürdün mü ki?
barkın bayoğlu (altınelbiseli adam) Z 750 R incelemesi:
http://www.youtube.com/watch?v=IFW6rsjUl6E
ss motoru torku ve hp ı olması yada arka lastiğinin 180 olması önemli değil.Ayrodinamik yapısı ss le alakası olmuyan bir yapı.Rüzgarı yaramıyorsunuz yani yüksek hızları unutun,viraj alamazsınız çünkü çok dik oturuyorsunuz.Ve motor sslere göre yüksekte kalıyor.Yani ssle alakası sadece güçlü motoru.600f ise eski zaman ss idir.Yeni nesille alakası yoktur.
motorsiklet sadece motor hacmi ile ss yada r rr olurcb600 f naked oluyo da cbr 600f nasıl ss oluyo tek fark grenaj :silent: onun dışında z750 r da bir ss dir benim için
motorsiklet sadece motor hacmi ile ss yada r rr olur
şanzuman şasi dişli bunlar çoook fark eder bi ss aynı marka aynı hacim motorları bilmeseniz bile şöyle bir üstünkörü bakın bakalım ne olacak::gazla::
Bundan sonra burada takılıyorum.. bizim topiği titanları koruma ve yaşatma derneği gibi oldu..:queen: Ybr yi beğenmeyipte ybr topiğinden çıkmayan adamların evi oldu...gereksiz bi ton saçmalığın paylaşıldığı tam bir apaçi topiği oldu..Önceden millet ybr ye 4 lü nasıl yaparım sis taksam güzel dururmu diye yazardı..Gelen 150 cc yapmak için sorular soruyor yorumlar alıyor..Biz nerde hata yaptık haddinden fazla mı ilgilendik:silent:
Senin ybr filon mu varda topikte yatıp kalkıyorsun güzel kardeşim yazmamyım istediğini yapsın diyorum ama kusura bakma kaşınıyorsun.. benim foruma girmediğim gün yok her gün sürekli online im ama malesef ybr topiğie artık yazacak birşey bulamıyorum sayende apaçi topiğine döndü.. en basit adamın deb. balatası bitmiş adama piston sekman silindiri değiştir vs ezberden sıralıyorsun ve ben boş adam değilim diyorsun..bu arada motoruda 150 cc yap falan gibi saçma sapan önerilerde bulunuyorsun.. eski sayfalara bi göz at bakalım...dayanamıyorum yazacam. Sedat altında inzumamı var? Bu sayfada ne işin var o zaman? Ybr sayfan senin olsun. Tepe tepe kullan. Zaten babanın malıya. Bayrak dik otur ybr topiğine.:farao: zaten forma 3 günde bir, bazen haftada bir giriyosun. Adam akıllı paylaşımını yahut arkadaşlara yardımınıda pek görmedim. Burda atıp tutuyosun. Kendimizide sana zorla beğendirmek zorunda değiliz vesselam.

Senin ybr filon mu varda topikte yatıp kalkıyorsun güzel kardeşim yazmamyım istediğini yapsın diyorum ama kusura bakma kaşınıyorsun.. benim foruma girmediğim gün yok her gün sürekli online im ama malesef ybr topiğie artık yazacak birşey bulamıyorum sayende apaçi topiğine döndü.. en basit adamın deb. balatası bitmiş adama piston sekman silindiri değiştir vs ezberden sıralıyorsun ve ben boş adam değilim diyorsun..bu arada motoruda 150 cc yap falan gibi saçma sapan önerilerde bulunuyorsun.. eski sayfalara bi göz at bakalım...