Suzuki Türkiye'ye aşağıdaki mesajı gönderdim:
"Merhaba. Motosiklet.net sitesi üyesiyim. Inazuma'nın gelmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim. Forum sitemizde
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/96529-suzuki-inazuma-250-cc-31.html adresinde bir başlık açıldı ve 31 sayfa yorum mevcut. Birçok arkadaş heyecanla bekliyor. Ancak motosiklet konusunda bir takım spekülasyonlar da mevcut. "1985 model motor teknolojisini kullanılıyormuş" şeklinde bir yorum yapıldı ve kafalar biraz karıştı. Konu hakkında teknik bilgilendirme yapmanız mümkün müdür? Bu arada İzmir Fuarında ilk defa bir motosiklet standı olacağı söylendi. Inazuma'yı bu standada görmek isteriz. İyi günler, iyi çalışmalar..."
Onlar da bana aşağıdaki mesajla cevap yolladılar:
"
Suzuki markasının küresel ve yerel internet siteleri haricindeki kaynaklardan gelen bilgilere itibar etmemenizi rica ederiz.
İlgili sitede ateshpoyfan rumuzlu kullanıcının ilettikleri gerçekle ilgisiz olduğu gibi amacını da aşan yöndedir. Site yetkililerine de ulaşmaya çalışıyoruz.
Suzuki Inazuma250 yeni nesil 250cc lik paralel çift silindirli ve elektronik yakıt enjeksiyon sistemine sahip bir makinedir. Oldukça başarılı, canlı, devirli olan bu makineyi biz de yakından takip etmekteyiz. Bu sene Eylül ayı gibi Avrupa ülkeleri ile eş zamanlı tanıtım ve satışı planlanan bu modelimizden ilk partide 30 adede yakın gelecektir. Yetkili satıcılarımız siparişlerini oluşturmaktadırlar. Devamında oldukça ciddi adetler planlandığından bizim için ve ülkemiz piyasası için önemli bir modeldir.
Türkiye deki 250cc sınıfında gerek tasarımı gerekse teknik özellikleri açısından direkt rakibi şimdilik olmayan bir model olduğundan büyük ilgi çektiğini biz de görmekteyiz.
Suzuki nin 1985 değil fakat 1990lı yıllardan 2000li yıllara kadar Japon iç piyasası için ürettiği Inazuma isimli çok başarılı bir modeli vardı. O makine ise 250cc olmakla birlikte sıralı düz-4 silindirli 18000 devir çeviren teknoloji harikası bir motosikletti. Fakat 4 silindir 250ler pahalı makineler olduğundan ve sadece Japon iç piyasasında satıldığından hiçbir Japon markası için iç pazarda hemen hemen artık hiç üretimi kalmamıştır. Fakat Inazuma başarılı bir şöhrete sahip olduğundan bu isim yeni model için hiç tereddütsüz gündeme alınmıştır.
İzmir Fuarı ve diğer fuarlar için çalışmalarımız devam etmektedir. Biz de Inazuma için çok heyecanlıyız.
İlginize teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Suzuki Otomobil Paz. ve Tic. A.Ş.
Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü
+90 262 648 00 00
www.suzuki.com.tr
"