inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim :cat:![]()
beklemek derken, ninja 250 makyaj değişikliğine mi gitmiş?
inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim :cat:![]()
beklemek derken, ninja 250 makyaj değişikliğine mi gitmiş?
sitedeki haberi görmediniz mi yoksahiç olmadı google amcaya sorun :cherry:
evet bugün gördüm ve tamamen fikirlerim değiştiaklım ninjaya kaydı
![]()

İnazuma ile ninjanın ne alakası var anlamadım?Hani bir lokanya gidersiniz tatlı sorarsınız adam yok derse bari acılı bir şeyler yiyelim dersiniz sizin yazdığınız da biraz buna benziyor.inazuma yerine yeni ninja 250 yi beklemek daha mantıklı gibi geliyo şahsi fikrim :cat:![]()
aynı şeye 3 mesaj önce bende değindim ne alaka::gazla::İnazuma ile ninjanın ne alakası var anlamadım?Hani bir lokanya gidersiniz tatlı sorarsınız adam yok derse bari acılı bir şeyler yiyelim dersiniz sizin yazdığınız da biraz buna benziyor.
bu model nerde üretildi acaba brazilya falan mı yoksa orjinal japan mı sonuçta ilk gelen parti japon olur artık tutulursa çinde yapilmaya başlanır![]()
Niye kaybetsin panpa bakarsın çok tutulur oda ybr gibi çinde yaptırı 6 binden herkese satar bi bakmmışsın kuryeler bile inazumayla evrak dağitiyorKanka incelediğim kaynakların yalancısı olarak motor, orjinal japon malı..
Lastiklerin bile made in japan yazdığını gördüm.. Suzuki firmasının çinde motor üreteceğini pek sanmıyorum ama ,
üretirsede kendi kaybeder..
Niye kaybetsin panpa bakarsın çok tutulur oda ybr gibi çinde yaptırı 6 binden herkese satar bi bakmmışsın kuryeler bile inazumayla evrak dağitiyor![]()
sedatım ; onların motor bilgisi ve tecrübesi web sayfalarına dayanıyor.. Gerisini konuşmaya bile değmez...
Bende ss, naked, touring kullandım ama aralarında nakedin bu iş bu zevk için tasarlandığı kanaatine vardım.. Herkesin bir model tercihi olmalı... Yada zengin olmalı (koleksiyon açısından)
[YT]9njDNicwN9Q&feature[/YT]
ikiside 3 aşşağı 5 yukarı hemen hemen aynı fiyatlarda 250 cc sınıfında. ikiside japon ikiside çift silindir evet biri naked biri ss olabilir. ben olsam biraz fazla verip daha iyi motor almayı tercih ederim. ayrıca hayrola daha motor gelmeden, üzerine binip 2 tur bile atmadan ne bu fanatiklik?
kawasikinin egzozunu gördükten sonra bunun egzozları çok çirkin geldi. dümdüz silindir boruNaked biraz tarz sahibi motor demek ama bunda commuter egzozu var.
Motosiklet naked olmaya pek karar verememiş:farao: