Suzuki Suzuki Hayabusa Gsx1300RA Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar epey süredir malum siteden Hayabusa bakıyorum 2004 -2007 arası,İstanbulda resimlerde iyi durumda olan motorların bir çoğuna baktım hepsi resimdekine göre bitik durumda ilanlarsa 1 tane Balikesirde var o guzele benziyor ama inceleyince ne cikar bilinmez sizlerin bildigi guzel derli toplu bir motor varmi varsa söylerseniz sevinirim.

eski kasada daha temizini bulamayacağının garantisini veririm.fiyat hakkında yorum yapmayacağım.nokta hatasız tr de tek yazanların önce gelip bunu görmesi lazım

Walla bende 2005 var kirmizi siyah , 36 binde epeydir bende gösterge ve şarj sorunum oldu onları yaptirdim hatta göstergeye mavi led koyduk görüntüsü güzel oldu.
On arka fren balatalari değiştim on arka metzeler m5 lastik taktim daha dün.
Aldığımda sağ grenaj kırıkti her iki graneji yaptirip boyatmistim ozaman.
Alan arkadaş eksantrik setini değiştirebilir belki.
Düşünen olursa özelden nosunu yazsın resimleri atarim ilana koymadim.

Bu arada buraya nerden geldik :)
Şu videoda eleman ne yapiyor oraya koyduğu pul nerden geldi niye geldi anlayan varsa cevaplarsa sevinirim.
https://youtu.be/N9ABSvSS9Lc

Son düzenleme:
Nerde o eski hayabusacilar : )
Ozellikle 07-08 sahiplerinden guzel fotograflar ve bilgiler bekliyoruz :)
Bu motor gorece dusuk fiyatina ragmen korkuldugundan dolayi alinmiyor zannedersem. Gercekten de bu kadar korkulacak bir motosiklet mi yoksa ss degil de st oldugundan tahminlerimizin otesinde daha soft bir surus tarzi mi var?
Yani bilincli bir kullanici acik hava ve temiz asfaltta normal seyirde bu motordan sahiden de bu kadar cekinmeli mi?

3vVm52.jpg
[/url][/IMG]
d8J1d4.jpg
[/url][/IMG]
JqG0bY.jpg
[/url][/IMG]

Ayrica konusu acildi mi bilmiyorum ama AEA videosu ile Hayabusa sayfasini canlandiralim :

DKN

Video ne zaman konuldu ? net paketim yok sonra izlicem

İnsanların hayabusaları var ya 😁 Maşallah kazasız belasız binersiniz inşallah. Hep içimde uktedir ama hiçbi zaman alamıcam o yüzden bu topici takipteyim :)

Eskiden hergun en az 3-5 mesaj atilirdi bir gunde... Artik foruma doğru düzgün giren yok anlașılan :)

Kaldığımız yerden devam

Fj 1200, Hayabusa, ZZ-R1100, FZS 600, CBR 1100XX, ZZR-1400 den sonra yine Hayabusa :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
çok uzun zamandır foruma girmiyordum, bildirim gelince girmek nasip oldu. haftaya güzel bir hayabusa görerek başladım, umarım öyle güzel bir haftamız olur... :)

1000 RR ve Triumph Trident 660 ımın yanına bir tane de 2022 model Hayabusa aldım bugün. Herkese Kazasız Sürüşler dilerim

Arkadaslar
3. Nesil 2022 Model Hayabusam icin Mono kapak aldım, takmak icin sadece arka tutamağı sokmek yeterli olur mu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar