Öncelikle hayırlısı olsun şimdiden. Motor orjinal karbüratörlü ve ABS'li. aslında karbüratörlü olması dezavantaj değil avantaj. tamiri çok kolay, ayarı çok kolay, fazla elektronik aksamı yok. Dolayısıyla fazla masraf çıkarmıyor. Gaz tepkisi süper bu makinaların. Fotoğraflardan gördüğüm kadarı ile biraz hor kullanılmış gibi duruyor. Ama bu yanıltıcı olabilir. En iyisi madem İzmirdesiniz. Urla ya sabri ustanın oğullarını biliyorsunuzdur, oraya bir gösterin bence. ABS nin çalışıp çalışmadığını mutlaka kontrol ettirin. Ayrıca size katılıyorum orjinal eksozun duruşu ve sesi daha güzel. Ama bu eksozu piyasadan bulmak kolay olabilir.
Urladaki suzuki servisindeki usta tanıyormuş oraya yaptırmış tüm bakımlarını bakımları serviste kayıtlıymış.
Benim için önemli olan agır bakımları Abs devreye giriyormu mutlaka deneyecegim daha evel bandit sürdüm fakat ince noktalarını bilmiyorum.
600fli bi kardeşime bandit alacagız. Karbüratörün avantajıda var dezavantajıda var fakat 2014 yılında karbüratörlü motor ben pek istemezdim.
En basitinden örnek vereyim bunu sıralayabilirimde benzini biten karbüratörlü motorun hava yapması en sevmedigim şeydir.
Enjeksiyonlu suzuki banditin enjeksiyonunun arıza vercegi aklımın ucundan geçmez

Ne kadarda Fazercı olsam Bandit Bandittir yıllarca konuşulan kalitesi ortada
Fakat sizin gibi bandit kullanıcısı bunu dezavantaj olarak görmüyorsa bu bizi hoşnut eder.
Sizde izmirlisiniz cumartesi günü kahramanlarda olursanız motoru sizinde test etmenizi isteriz.
Cevap için teşekkürler :cat: