arkadaşlar cevap verebilicek yok galiba:salut:
http://www.bikebandit.com/2001-suzuki-gsf600sk-bandit/o/m6139
2001 modeli seçtim.İncele istersen. Yok yok gibi görünüyor![]()
İstanbul'da Suzuki Hedef motor var. Orada çalışan Recep usta yardımcı olur.
Bende sana Kartal/Altan motoru öneririm.Ama telefonla sormandan ziyade gitmen daha faydalı olur.Tel:0 216 306 23 19.Taner Usta yardımcı olur diye düşünüyorum.
Parçalar için de
www.justbandits.com
www.bikebandit.com da bulabilirsin.
Şayet buralarda bulamazsan bana parça kodlarını ver,yardımcı olmak isterim arkadaşım.
Sitede KM'si en yüksek kim acaba bende merak ettim.Benim Bandit 65000 KM'yi devirdi :bounce:Bu arada emre bandit kaç km'de ki bu parçalara ihtiyaç duydu?
İlk motorum olarak gözüme kestirdim, inş. bana nasip olur.
Bu arada emre bandit kaç km'de ki bu parçalara ihtiyaç duydu?
çok güzel motor seçmişsin ilk motorun olması biraz düşündürücü gibi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:39 ----------
kusura bakmayın mesajı görmemişim, motor 48.000 km de.
Benimkisi 26.000 km de.
Emre,o parçaların kod numaralarını bana öğrenebilir misin,ben geçtiğimiz günlerde,debriyaj merkezi getirttim,ondan evvel de gaz teli getirmiştim gene.
ikiside tamamen orjinal suzuki parçaları kesinlikle uzakdoğu yapımı değil.
Amerikada da bir iki site var,Tr ye gönderim yapan.25 günde geliyorsa sorun değil.
bugun itibaryle tamamen sans eseri 2001 cbr 600 f almis bulunmaktayim. 2000 model ustu bandit bakınırken vazcayıp(malum kafa grenaji istemiyorum) bir 2005 bir gs500 ü gozume kestirdim onunda ciddi birkac kusuru ortaya cikinca bu senede motor almaktan vazgecmek uzereyken cok uygun bir fiyata full grenajlibir cbr nin hop ustunde binerken buluverdim kendimi.simdi kara kara dusunuyorum bunun grenajlarini nasil soksem diye
...