Amin sağol teşekkür ederimm![]()
hayırlı olsun.. kit türkiyede bulunmuyor. yalnızca f grenajlı modellerde mevcut. yağ radyatörü+hortumları+alt karterden mevcut. buraya bir fiyat yazmam yanıltıcı olur.
durum tamamen gümrük memurunun size ne kadar vergi çıkaracağı ile alakalı..
o motor istanbuldaki pilotun motoru sanırım.. ama 6000 den satılmıştı o bildiğim kadarıyla siz alandan mı satınaldınız. batlax lastikler bayattır..2 lastik almanız tavsiye olunur.amortisör keçesine gelince yağ sızdırmıyorsa kurcalamayın bence.
hayırlı olsun.sahibi ahlaksız dediğin motoru almışsın:wiinkk:
Dostum sıkıştırmak maksatlı yazmıyorum fakat birkaç kişi fiyatı hakkında bilgi istemiş.Sanıyorum ki benim gibi özel mesaj atan da olmuştur,bu mesajları ve iki ayrı konuda yazılanları atladığını sanmıyorum.Zahmet edip fiyatı bende kalsın yazsaydın bizi merakta bırakmamış olurdun
Pek ihtimal vermesem de yazılanları okuyamadığını varsayarsak yazdıklarım affola..
6Bin TL ilan fiyatı vardı 5.950TL ye aldım hayırlısıyla kardeşim![]()
İlgine teşekkürler,Kocaeli'yi hiç bilmiyorum.Bu sene hatta Pazar günü Kocaeli'ye yerleşeceğim.GS 500 bakınıyorum ama ne tanıdığım usta var ne birşey.Eğer önerebileceğin birisi varsa iyi olur,teşekkürler..
işte demiyorlarmı temiz sıkıntısız motor,bir bakıyorsun lastikler bitmiş,fren balataları yatmaktan özelligini kaybetmiş,yağ,yağ filtresi,elektrik tesisatında ufak tefek sıkıntılar ne anladık 10.000 km de motor olsa ne olur.yazık günah baksanıza kardeşim motorunuza illa sattıgınız vatandaşmı yapsın masrafları.zaten bu yüzden fiyatları düşük tutuyorlar...bu arada sormadan geçemiyecegim er 5 'i neden sattınız kaç model ne kadara verdiniz.
ER5'i satmadım ER5 yine duruyor.Ben ER5 alacaktım.Kuzenim aldı.Bende iki ER5 olmasın diye önceden beri zaten kendimi kurmuştum GS500 arıyordum bulamıyordum sonunda buldum aldım.Dediğiniz aksamları kontrol ettim.Başka hiçbir yerine çok şükür problem yaratacak bir husus söz konusu değil.Sadece dediğim gibi problem söz konusu.Onları göze aldım zaten.Sıfır gibi temiz oluşu benim için bu tarz ufak tefek şeylerden daha önemli.Makinanın üstüne oturunca anlıyorsunuz showroom'dan yeni çıktığını.
güzel motordur kazasız kullanımlar.
dostum lastiklerinin 6 sene sonra hala bayat olmaması beni şaşırttı masraf çıkmamasından dolayı da senin adıan sevindim.bu benzin dökme durumuna. benim aklıma başka bişey geldi.2004 gslerde euro 2 dalgası mı ne var. bak üst kapak silindirkarbüratör aralığında bir dünya ne üdüğü belirisiz çiğ benzinin karbüratöre geri dönüşümünü sağlayan alet edevat var.orada bir filtre veya benzer bişey olmalı ve tıkandıysavs senin sorununun orda da kaynaklı olabilme ihtimali var...
Hayırlı olsun,güle güle kullan.Benim makinadada benzer bir hastalık vardı yaz başında seninki kadar taşırmasada sabahları ilk çalıştırmada tek silindirde aynı sıkıntı vardı.İsmini hatırlamadığım bir benzin katkısını 2 depo kullandım.Bir tarafı sökmeden sorun halloldu.
Suzuki gs 500 almayı düşünüyorum ne dersiniz bu sayfayı bayagı okudum ama sizlerden de yardım istiyorum.