Arkadaşlar gezimizi hayırlısı ile kazasız belasız ve tam bir grup disiplini içinde tamamladık. Arkadaşlar gezi resimlerini buraya atacaklardır.. Ben de gezi notlarımı maçtan sonra kaleme almaya çalışacağım

Rota bilgilleri ve katılımcılar aşağıdaki gibidir..
Bulusma noktasından Otoban çıkışına toplam Km : 275 dir..
Katılan herkese çok teşekkür ederim..
Rota:
Katılanlar :
1- AydınATAGÜL ..................... BMW 1150 GS
2- Kazdağlı Murat ................... BMW 1150 GS
3- Tr@der Murat .................... Suzuki Vstrom 650
4- Tanzer ............................. Suzuki Vstrom 650
5- Nurkan ............................. Suzuki Vstrom 650
6- Batris Koray ...................... Suzuki Vstrom 650
IKEA 'ya kadar eşlik eden :
7- Goya yavuz ...................... BMW 1150 GS
------------------------------------------------------------------
IKEA önünde küçük (650cc) motorları beklerken BMW vitrini oluşturmuşuz
Şiir gibi
Diğer arkadaşların gelmesi ile toparlandık ve ayrılmadan IKEA önünde birkaç hatıra fotoğrafı daha çektirelim dedik.
Boncuk gibi dizmişiz makineleri peh peh...
Benzin molası. BMW lere benzin almaya gerek yok onlar dinleniyo, DL650 ler benzin ikmali yapıyo
Üvezpınar'da çay molası veriyoruz.
Murat molada bi tane CBR125 buluyo (muratın ilk motoru) hemen deniyo. Ben buna nasıl binmişim yaw diyip durdu

Aha buraya yazıyorum : bi gün GS 'e bindiğinde de ben DL'ye nasıl binmişim yaw diycek

)
Yolda nefis sonbahar (kış) manzaraaları vardı. Bi yerde durup sahneyi sizinle paylaşalım istedik.
Kandıra'da yemek sonrası toparlanıyoruz :
-----------------------------------------
Gezi izlenimlerim
Gezimiz sabah 11,30 da IKEA da bulusma ıle basladı. Carrefour dakı bulusmaya benden baska kımse gelmemıstı. Demekkı bır yaka ıcın tek bulusma yerı tesbıt etmekte fayda var bundan sonra..
IKEA da gelınce baktık kı Yavuz da orda . Bızı yolcu etmek ıcın gelmıs saolsun..Hemen Yavuzun oracıkta eldıvenlerı carptım elinden ve yola çıktık. Yolun geneli Cekmekoyden sonra hemen hiç ıslak değildi. Kuru ama soguk bir zemin üzerinde yer yer çamura gırerek devam ettik..
Şile yolunda gözleme ve çay molası verdikten sonra yolumuza agva eski yolu ile devam ettik..Yol muazzam guzeldı. hayran kaldık dogrusu.. Kandıra gırısınde terkedılmıse yakın bir mekanda soba üzerinde pişen demlik çayını tadarak devam ettik..
Agva sonrasındaki kandıra yolu vırajlı fakat guzel bır yoldu... Kandıraya 6 motorla gırınce bayagı guzel bır ambıance oldu dogrusu. Yemeklerımızı yedıkten sonra Kandıra dan Kerpe - otoban arasındakı genıs ve vırajlı yola baglandık.
Ben bu yolu gecen sene 600 F ıle almıstım ama yavas almak zorunda kalmıstım. Bu sefer yuksek suratle bu yollardan devam ettık. Yol boyunca Gruptakı Ikı telsızlı olan Aydın abı Onde ben de arkada olarak surusumuzu yaptık. Artık dıger arkadaslarında telsız alma zamanı geldı de gecıyor bıle dıye dusunuyorum..
Otobana grıdıkten sonra suratlar bıraz daha arttı. gebze sonrasında havada hafıf kararma egılımlerı velırınce Aydın abı onde bır arkada fermuar duzenı ıcınde yolumuzu gayet guzel bır sekılde tamamladık. otoban cıkısında helalleserek evlerımıze dagıldık..
Gezı soguk ama ortam sıcaktı.. Aramıza yenı katılan Koray arkadasımzı da saolsun hemen ıntıbak ettı. Grup dısıplınınne uygun bır surus yapıldı..
Ben kendı adıma cok keyıf aldım.. Dusundum de yaza veda gezısını duzenledıkten bu yana 5000 km yol almısım.: ) Daha ne olsun degıl mı:?
Nıce gezılerde beraber olmak dılegımle katılan her arkadasımıza tesekkurlerımı sunuyorum..