evet arkadaşlar,
yaklaşık 45.000kmdeki 2006 model zat 150mi satarak, uzun süredir hayalini kurduğum burgmanıma kavuştum. 2004 model, 18.000de, çok temiz bir burgmanı yaklaşık 7000 ytl'ye aldım. 1 haftada yaklaşık 500km yol yaptım. haftayada bakıma verip her yerini kontrol ettireceğim. ilk kullanımlarım sonrası bana göre artılarını ve eksilerini sizlerle paylaşıp fikirlerinizi alacağım ama öncesinde servise gittiğimde özellikle motorumun hangi parçalarını kontrol ettirmek gerektiğini söyleyebilirmisiniz. ne yazıkki eski motorumda servislerden çok çektiğim zamanlar olmuştu. artık yolda kalmak istemiyorum
tabi ki ilerleyen süreçte sizlere daha çok sorularım olacak. şimdiden teşekkürler. umarım kısa zamanda toplantılarınıza katılabilme fırsatınıda bulurum.
hayırlı olsun, ben de zat'dan burgy'e geçmiştim. insan konfora alışmaya görsün....:cat:
evet arkadaşlar,
yaklaşık 45.000kmdeki 2006 model zat 150mi satarak, uzun süredir hayalini kurduğum burgmanıma kavuştum. 2004 model, 18.000de, çok temiz bir burgmanı yaklaşık 7000 ytl'ye aldım. 1 haftada yaklaşık 500km yol yaptım. haftayada bakıma verip her yerini kontrol ettireceğim. ilk kullanımlarım sonrası bana göre artılarını ve eksilerini sizlerle paylaşıp fikirlerinizi alacağım ama öncesinde servise gittiğimde özellikle motorumun hangi parçalarını kontrol ettirmek gerektiğini söyleyebilirmisiniz. ne yazıkki eski motorumda servislerden çok çektiğim zamanlar olmuştu. artık yolda kalmak istemiyorum
tabi ki ilerleyen süreçte sizlere daha çok sorularım olacak. şimdiden teşekkürler. umarım kısa zamanda toplantılarınıza katılabilme fırsatınıda bulurum.

ya dikkatimi çekti motorun üzerindeki G Y ne demek oluyor? bir mesaj mı var yoksa?
sevgili arkadaşlarım delimisiniz siz yahu? mis gibi bağdat caddesi dururken ne arıyorsunuz dağda taşta? boş yere dememişler rahat batıyor diye
ha oraya gelirsem oraların tozunu atarım o ayrı.![]()
Öncelikle yeni motor alan arkadaşla kazasız belasız kullanın hayırlı olsun,
Ya Serhat o motor yanyan gidiyordu, ben bindikten sonra iyice bir yampiri olmuştu:queen:
Sen birde Denizi bindirmişsin daha hayır bekleme o motordan:queen::queen:
Valla enduro zor işmiş, hele ki benim gibi atletik ve zayıf olunca bir başka oluyormuş :cherry:
sevgili dostlar gezi planı yapmayı planlıyoruz..
guzergah istanbuldan arabalı vapurla eskıhısar topcular uzerınden yalova.
oradan bursa yonune orhangaziden sonra gemlıge gelmeden armutluya sapıyoruz.
armutlu uzerınden esenkoy cınarcık yalova topcular ve istanbul ..
kısacası yarımadayı kuzeyden tamamlayıp totalde tahmını 250 k mlık bır yol.
detayları harıtayı cıkararak yapmaya calısacagız bı işide en iyi deniz yapar...::::::::
şuandaki katılım
1tarık
2 serhat
3vedat
elleri gorelım
yaz bıtmeden bıraz yol yapalım:rendeer: