Suzuki Suzuki Burgman Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Listeyi yeniden ekleyim
1 - Duffy + Eşi - Beylerbeyi
2 - Thai -
3 - Erkane -Florya
4 - Karabatu + Eşi - Erenköy / İkitelli
5 - Exselans -Üsküdar
6 - Alinazik - Ümraniye
7 - Tanımsız - İçerenköy
8 - Zuhtupasa
9 - Beetle65
10- Altan Motor
11- vedatarpacı

Ve Burgman dostları diğer arkadaşlar :)

sayfa basında demişşin hem otomatik hemde manuel vites war die
bunun vitesi nerde ya ben goremedim :silent: :silent: :silent: :silent:

esattuncer, anladığım kadarıyla AN650 Burgman'dan bahsediyorsun. Bu araçta ayakla çalışan manuel vites sistemi yok gidonun sol tarafında bulunan up - down düğmeleri ile vites büyütüp küçültebilirsin ister bu konumda ister tamamen otomatik kullanman senin elinde buna ek olarak standart sürüşün yanında performanslı kullanım için POWER seçeneği gene bahsedilen düğmeye basılarak devreye alınabiliyor.

Şu rodaj da bitmedi ya kuryeler yanımdan geçerken bana bakıyorlar yeni binmeyi öğreniyormuşum gibi motorun arkasına yazıcam o şimdi rodajda diye:queen: :queen:

mutabakat varmı

duffy,

kardeşim saat 12:00 de mutabakat var mı? ve ondan sonrası için her hangi bir fikir var mı..yani oradan bir yerlere gidermiyiz ...?

Şu rodaj da bitmedi ya kuryeler yanımdan geçerken bana bakıyorlar yeni binmeyi öğreniyormuşum gibi motorun arkasına yazıcam o şimdi rodajda diye:queen: :queen:

duffy e katılıyorum kardeş

sen elindekinin kıymetini bil 1000 km ye kadar sen ona bakacaksın ondan sonra o seni hiç mahçup etmez...

ben 150 gördüm arkadaşlar siz en fazla kaç gördünüz...

saygılar...

Arkadaşlar bu gün asyamıda güneşe çıkardım ikitelli cihangir bir yol yapıyım dedim burgmandan sonra bisiklet gibi geldi acayip oynak ama şehir içinde daha rahatmış pinpon topu gibi oynadım. Size Kara kuzularımın resimlerini gösteriyim dedim.
Saygılar.

paylaşım için teşekkürler karabatu

bendede burgman dan önce keeway arn-125 vardı arkadaşa sattım

geçenlerde geldi bi bineyim dedim aynen dediğin gibi bi acayip oldum

denge denilen birşey yokmuş da haberimiz yok...

saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
300 km kadar dikkatli kullanın, ondan sonra kapatın gitsin, rodaj yapacam diye trafikte aralarda kalmayın, sizden kıymetli değil hiçbir motor.
Ayrıca parçalanıp kopacaksa, şimdi kopsun 6000 km değil...

saol thai doğru diyorsun ben de öyle yaptım daha kopan biryer yokk

hadi hayırlısı

iyi akşamlar cümleten

saygılarımla

arkadaşlar saat 12:00 uygundur herkes açısından hele bir buluşalım çoğunluk ne derse o olur hiç durmayalım devam edelim derseniz bile benim için hiç sorun olmaz nereye isterseniz yollar bizim :)
Bende benim motoru daha benim olmadan Bahçelievler'den - Ataşehir'e getirdim daha 380 km. deydi o güne kadar Burgman hayali ile yaşamışım ilk bindim gücü hissettim köprüye çıktım 120-130 km/h çıktım heralde dışardan bakanlar bu manyak niye gülüyor demiştir ağzım kulaklarımdaydı :cherry:
tabii motor benim değil ya bas rodaj kimin umurunda sonra ne olacak hiç yokken Gümüş zuzu benim olmuş bilseydim basarmıydım :salut:
son sürat olarak 4000-5000 km lerde otosan rampasından aşağı 160 km/h gördü şimdi 140-150 gidip geliyor ama GPS ölçümünde bakmıştım gerçi yol bitmişti ama bakarsam o rakamıda yazarım.

160km*-h

hadımköy çatalca arası tem otoban da rampa aşağı giderken gördüm aynı yolda her gün kumburgaz yapıyorum yaz aylarında ortalama 140-150 pek aşağı düşmeden kumburgaz gişelere kadar gidiyordum.. tık yok maşallah..

her akşam eve vardığımda, (eminönü kumburgaz 30-35 dk.. mahmutbey gişeler-kumburgaz 15 dk. )
ya manyakmısın ne gerek var bu kadar hıza diyerek kendi kendime söz veriyordum ama otobana girdiğim gibi dayanamıyordum .. kaymak gibi yol hemen gazı köklüyordum...

15 c

hava tahmini 15 derece gösteriyor yani bu günden daha sıcak:)

çok güzel olacak inşallah..:cat:

benim ilk gezim olduğundan içimde tatlı bir heyecan var :)

öncelikle yeni burgman alan arkadaşlara hayırlı olsun herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim ..

bende burda fazla burgman yok sanıyodum ama oldukça kalabalıkmışız be sevindim hafta sonu için ben gelemiyeceğim ama size iyi eğlenceler dilerim yazın görüşürüz yollarda :p bu arada kaç km sorusuna gelince artçı ile beraberken bile 160 gördüm ve hiçte sorun olmıyor gayet rahat ve güvenli sapanca gezisinde test etmiştim ..:cherry:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Ben 192 km/h (rampa aşşa) gördüm a aa unutmusum benimki Nexus muş :wiinkk:

Maxiscooter lar 2 kişi daha hızlı gidiyo bilmem farkettinizmi :silent:

Değişiklik varmı gelen gelmeyen ya da gelmek isteyen :D Ben 17.12.2006 saat:12:00 gibi forumda bahsettiğimiz Üsküdar Paşalimanı Kafe de olacağım duruma göre zaman kaybetmeden yola çıkabiliriz ya da soluklanıp dah sonra yola çıkarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar