Arkadaşlar, köprüye yakın yerleri tercih edelim bir yakanın uzak tarafını seçersek diğer yakanın uzak tarafından gelen arkadaşlarımızı üzmüş olabiliriz. Benim düşüncem bir buluşma yeri belirleyelim 1.köprü civarında anadolu -avrupa yakası farketmez. (tabii KGS - OGS sahiplerinin kolayı olacak)
Ben avrupa yakasında 1.köprüye yakın bir yer bilmiyorum ama Anadolu yakası Üsküdar sahilde Belediye ye ait nezih bir yer var. (1.Köprü yü geçip ilk çıkıştan çıkıp sağ (yokuş aşağı) tarafı izleyip Üsküdar -Beykoz takip ediyoruz. Karşımıza ışıklar geliyor 1 tanesi direk köprüye aman buraya girmeyin geri gidersiniz ÜSKÜDAR yazan tarafa burası bir tünelden geçer işte buradan devam ediyoruz.(yanılmıyorsam 1 km kadar) Deniz tarafı yani tarifime göre sağınızda bir çay bahçesi olacak ben burayı öneririm (buradan çıkıp ortama göre kavak ya da Şile yapabiliriz) ama avrupa yakasında bir yerler düşünen varsa bu işi bitirelim ve saat kararlaştıralım.
http://www.beltur.com.tr/pasalimani.htm
Bu arada yeni liste
1- Duffy + Eşi - Beylerbeyi
2- Thai -
3- Erkane -
4- Karabatu + Eşi - Erenköy / İkitelli
5- Exselans -Üsküdar
6- Alinazik - Ümraniye
7- Tanımsız - İçerenköy
8- Zuhtupasa
9- Beetle65
Beetle65 daha buluşma yapılmadı bu hafta müsaitsen senide görmek isteriz listeye ekleyim mi?