susturuculu Egzoza ceza yazarım dedi

iyi günler geçen çevirmeye girdim yoshımura egzoz var susturucusu takılı muayeneden o haliyle geçtim polis o egzozu değiştir ceza yazarım dedi

ben muayeneden böyle geçtim dedim bizi bağlamaz sesi hiç öyle gelmedi yazarım dedi. şimdi 98 model motora egzoz mu ararsın sesi desibelini nasıl

ölçtürebilirim bunun egzozda bulamadım

Android ses ölçer desibel uygulamaları var, birini indirip ölçüm yapın. Kanuni ses sınırlarını araştırın...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Normalde polisin desibel ölçüm cihazı ile ölçüm yapıp eğer gerçekten ses fazla ise egsoz sesiniz şu kadar desibel,kanuni limitler şu kadar o yüzden ceza yazıyorum demesi gerekli.Ama malum muz cumhuriyetinde yaşadığımız için polis şeyinin (kulağının)keyfine göre ceza kesebiliyor.Wellcome to New Turkey...

ya polis yazmamış ama sesi hafiften yüksek geldigi için seni uyarmış, bence yazmazlar onlarda görmüştür az çıktıgını o yüzden laf olsun diye uyarmıştır. bendede tiger var susturucu taktım geçen ay polisin yanına çektim sordum gayet güzel sesi daha fazla kısmaz zaten 600cc motor bunlar dedi gönderdi beni. Susturucu olmadan hatrı sayılır bi ses çıkıyo ama susturucu inceltip kısıyo, susturucunu degiştirebilirsin belki işe yarar.

YA arkadaş kullanımı yasak olan bir ürün nasıl oluyor da ithal ediliyor. TSE yok mu? Onaylayan yok mu? Gümrüklerden nasıl geçiyor? Toptancısı-perakendecisi nasıl bunları faturalı şekilde satabiliyor. Esas ceza bu kurumlara kesilmeli değil mi?

YA arkadaş kullanımı yasak olan bir ürün nasıl oluyor da ithal ediliyor. TSE yok mu? Onaylayan yok mu? Gümrüklerden nasıl geçiyor? Toptancısı-perakendecisi nasıl bunları faturalı şekilde satabiliyor. Esas ceza bu kurumlara kesilmeli değil mi?

Off road use only yazar üstlerinde. Yani egzozu pistte kullanırsan sana kimse ceza yazmaz. Ama trafiğe çıkarsan aldığın risktir. Yazabilirler de şanslı olabilirsin de. Ama susturucusunu çıkarıp yaldır yaldır gezenler bol bol kulak çınlamasına da hazırlıklı olsun.

hep bu konuya yazılır
hep de bu kadar saçma bir şeyi nasıl savunulduğuna hayret ederim.

silahlar da satılıyor. alıp sağa sola sıkalım o zaman. tse onaylı nasıl olsa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar