Herkesin zevki farklıdır ben sehiricinde gitmekten çok zevk alıyorum açıkçası boş yolda 120-130la gitmektense 40la akan trafikte 70le makas atmak çok daha zevkli geliyor. Her çıktığımda genelde rotam hep aynı olur trafiğin olduğu fakat 15 20yle veya sürekli dur kalk akmadigi, akışın daha hızlı ve yoğun olduğu trafikli yerleri seçiyorum. Motoruna alıştıktan sonra cok zevkli oluyor, rahat olmadığını söylemişsin zamanla denge işini tamamen çözdükten sonra, trafiğe alıştıktan sonra, doğru fren yapmayı öğrendikten sonra zevk almaya başlayacağını düşünüyorum. Herkes trafiksiz yolları önermiş amacın kafa dağıtmak, hava almak ve rahat rahat gitmekse buna katılıyorum fakat benim motosiklet sürmekten beklentim adrenalin ve bundan zevk alıyorum. Markete cikicam diyip sehiricinde trafik ışıgi olan yollarda gezerken 100km yol aldığım oluyor ben nedense o seleye birkez oturdum mu birdaha kalkmak istemiyorum. Genelde en sevdiğim yollar 2 şeritli tek yönlü bölünmüş yollar oluyor bir sağ bir sol şerit degise değişe tüm arabaları sollamak çok hoşuma gidiyor. En sevdiğim şey ise önümdeki arabanin sol ayna hizasına geçip tamponunun dibinde gitmek

. Selektör korna hiçbir şey kullanmam genelde aynadan beni görüp yakın gitmemden rahatsız olup şerit bile değişmez azıcık sağa kayarlar ben de o aradan geçerim . Yalnız ne kadar kurallara uymasan da her zaman empati kur ben kuralları umursamam ama insanlara rahatsızlık vermemeye calisirm elimden geldiğince, yaptığım maksimum şey huzursuzluk vermek olur

. Ha bu arada aslında herkes motoru sürerken zevk alırmış gibi geliyor ama benim motoru 5000kmden çok kullanıp da hala sadece işe gidip gelmek için kullanan, onun dışında kullanmayan ve zevk almayan çok fazla tanıdığım var. Sonuçta yenisin sürdükçe alışacak ve kendini de motoru da daha iyi taniyacaksin, bu benim açımdan motosikletin en sevdiğim arkadaşım olmasına kadar geldi, bir de bana ilk motor alınırken ben hiç istemiyordum zorla aldılar 125cc scooterla başladım okula giderken 5km yolu 1 saatte gittiğim için uğraşmazsın daha rahat gidersin 18 yaşında da araba ehliyetini alırken daha ucuza daha hızlı alırız diye alındı ben o an motordan nefret ediyordum ve daha önce iki tekerli taşıt kullanmadığım için dengede duramiyor gaz verip 20cm gidip tekrar ayaklarımı yere koyup duruyordum, 1 hafta sonra bir baktım motoru sevmeye başlıyorum şimdi de bakıyorum ki tüm hayatımı değiştirmiş neredeyse . Motosiklet sürmenin ne kadar iyi bir şey olduğunu yazdığım metnin uzunluğundan anlayabilirsin, bu kadar uzun şey yazmak hiç benlik bir şey değildir bu arada