supersport scooter (modlu) :)

Güzel olmuş... :) Uğraştığı yeterli zaten. Bide arkaya oturan ayağını nereye koyacak onuda geliştirir heralde. Sport Touring olmuş bence. Gidonuda hallederse tamamdır. :)

bence ustunde bıraz daha ugrassa parçalar üstünde 'EMANET' gıbı durmasa guzel olabılır:)ama kesınlıkle emege saygı dıorum adam denemıs ve yapmış ılk bakısta pek anlamıosun ama sonrada cok goze batıo:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu nedir şimdi buna harcadığı parayla 2 tane scooter alırdı yaw:p

Ben çok sevdim valla. Yapanın ellerine sağlık. Yaratıcı bir kişilikle karşı karşıyayız. Motor sevgisi başka bir şey yahu... Scooter olması, Çin'li olması, Alman olması, vitesli olması, 250 yapması filan hiç önemli değil, onların hepsinin birer ruhu var...

ddh

bence motortun orjinal tipi daha güzeldi ama madem yapmışlar bizede takdir etmek yakışır....

motor önden boğalara benzemiş...:queen:

ewt katılıyorum :) tam o yorumu yapcaktım sen yazmıssın zaten :)

güzel bir motosiklet yapmıslar ama gereksiz diye dusunuorum zaten buna yaptıgın masraf + harcagıdın zaman.. onun yerıne gıder ss motosiklet alablırsın zaten :)

ewt katılıyorum :) tam o yorumu yapcaktım sen yazmıssın zaten :)

güzel bir motosiklet yapmıslar ama gereksiz diye dusunuorum zaten buna yaptıgın masraf + harcagıdın zaman.. onun yerıne gıder ss motosiklet alablırsın zaten :)

Emin misin?
.........................................

marşa basmasıyla ,grenajın kendini salı vermesi ay nı anda olcak gibi duruyo fakat bu tür yetenekleri olan insanlara destek verilmesi taraftarıyımm maddi değil tabi manevi:p

süper ya, çok becerikli insanlarımız var bunlar değerlendirilmeli kuralkan nerelerdesin böyle insanlardan fikir alda sollayalım tasarımda italyanları japonları :D
tebrikler..
umarım gerçeğinede kavuşursun..
kib.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar