süper sport makinalar gerçektende yasak olmalı katılıyorum
birkere rahat motor degildirler. sert süspansiyona sahipdirler
çok ani hızlanırlar tehlikelerden kaçmak zorlaşır
kim demiş ss kıvraktır diye etmeyin kullanın tekerler ne kadar büyürse kıvraklık o kadar azalır virajlar bir 250 cc lik motor kadar rahat dönülmez. bilip bilmeden kulaktan dolma şeylerle konuşmayın
büyük motor her zaman tehlikedir. bir anlık hata bekler ve bunu söylerken 1990 yınılan beri motor üstündeyim büyük motor almadan önce sizin gibi aynı duyguları yaşadım ama iş degil 10 gün önce bmw 1200 ü 240 ile solladıktan sonra önüme çıkan ve tali yola girmekte olan araç benim ışıgımı farketip şaşırdı tali yola girmekten vazgeçti yine tekrardan yoluna girmeye çalışınca ,atla kara yı seçtim az daha araça arkadan patlatıyordum
diyecegim şey sen hata yapmasan bile başkası hata yapar bu büyük motorda daha büyük tehlikeyi dogurur.
-rahat motor değildir sert süspansiyona sahiptir derken milletin 100bin-200bin euro verip aldığı ferrariler çok mu rahat araçlar zannediyorsun.
-çok ani hızlanırlar doğrudur ama kullanan adam nerede nasıl hızlanacağını biliyorsa tehlike yaratmaz.
-250cc lik motordan daha kıvraktır 2 yıldır ss kullanıyorum kulaktan dolma konuşmuyorum.
-kullanmasını bilmeyene büyük motor her zaman tehlikelidir. bilene tehlikesi yoktur.
-240la gidilmeyecek yerde o hızda gidersen 10 gün önce arkadan patlatmamışsın ama 10 gün sonra patlatabilirsin motorla alakası yok demekki iş sürücüde biter.
yasağı motora koymaktansa sadece üzerine binecek sürücünün yeterliliğini sınayıp izin vermek daha uygun. SS motoru yasaklamak askerde tutukluk yapan silaha ceza vermek kadar mantıksız bir durum. kabul edilemez.