ŞU ANDA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iltihapmı intihapmı ne bilim türkçem gıt anlayın:silent:

water yabancı dil ağırlıklı okuyunca öyle oluyor
2004te beyin ameliyatı oldum ingilizceyide unuttum
abuk subuk oldu ya kızmayın:silent:

de get. kimse türkçem kıt bahanesi söylemesin bana. anadiliniz bu, gidin öğrenin. töbe ya. bi de tipler vardır, türkler şöyledir, böyledir, ne uludur diye öve öve bitiremezler, daha iki kelime yazmayı beceremezler.

Mustican...İLTİHAP...vücudun, her soğuk rüzgar aldığında orta kulak içinde ürettiği, kulaktan beyne sıçraması halinde ölümcül bir tehlike taşıyan, küçümsenmemesi gereken hastalık habercisi.:cyclopsan

ona da orta kulak enfeksiyonu denir. kulak her rüzgar aldığında olmaz o olay. bakteriler bir şekilde orta kulağa gidecek ki enfeksiyon ve devamında iltihap olsun. onun beyne sıçraması daha da zor.

motorsuz ve hayat damarlarının sadece birtanesi sağlam kalmış olarak hissediyorum kendimi. o damar da motosiklet.net

watercolours' Alıntı:
de get. kimse türkçem kıt bahanesi söylemesin bana. anadiliniz bu, gidin öğrenin. töbe ya. bi de tipler vardır, türkler şöyledir, böyledir, ne uludur diye öve öve bitiremezler, daha iki kelime yazmayı beceremezler.

benim türkçem gıt ama sende hitap etmesini bilmiyorsun sanırım
kimseye de get demedim sitede
neyse genede:rendeer:
önemli olan kalbin dilidir:)

Khutuck' Alıntı:
Ceyran yapıo olmasın kulaklar?

ulan ne espiriler çıkıyo araya kaynıyo...:p

watercan sol kulağımdan 3 kez ameliyat olmuştum...solda işitme kaybım bayağı var.. dokulardan alınma zar takılı şu an benimde bu konularda çok dikkat etmem gerekiyor...özellikle kulağıma su kaçtımı eyvahki ne eyvah...bu nedenle Mete Han'ın kulağına su kaçırmamak lazım...:queen:

kütükcan unutmadan ceyran değil CEREYAN...bak water abimizden fırça yeme akşam akşam...

he valla, esprinin arasına sıkıştırıyon zehirli kelimeleri ki ben farketmeyeyim, değil mi?
musti, de get bizim oralarda sevgi sözcüğüdür. derinlerde hitap değişik biraz.

watercolours' Alıntı:
he valla, esprinin arasına sıkıştırıyon zehirli kelimeleri ki ben farketmeyeyim, değil mi?
musti, de get bizim oralarda sevgi sözcüğüdür. derinlerde hitap değişik biraz.

ben yüzeydeyim:queen:

valla ben şu an düşündüğüm şey alacağım motorun hayalini kuruyorum arbaların arasından yan çiziyorum ve en sonunda önüm boş ibrem 300Kmh hızla bir BMW M5 in yanından sinek sesi çıkarmışcasına geçiyorum adam tabi mors oluyor!!:mrgreen:

Geyiği bırakalım bu konu sınırları dahilinde :)

Şu an kendimi mutlu hissediyorum. N61'imin siparişini verdim, cuma günü alacağım :)

sitedeyim ve mutluyum herkezi seviyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar