ŞU ANDA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?

Yıl sonu taşeron firmaların faturalarının ayrıntılarını yazmak için uğraşıyorum yarın son gün 2005 için faturalar yetişmez ise firmalar paralarını alamaz.Birde sayım hala devam ediyor ne yapacapımı bilmiyorum kafam karışık akşama mesai var servis ayarlamam lazım lik günden bunaldım....:pr:

Yasadigim SOK tan sonra, sabah uyandim ya baska bir sey istemem Allah'tan. Ama artik cok iyiyim! Bundan sonra daha iyi olacagim!!
Yeni bir yil, yeni bir baslangic...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bugün çalışmak istemiyorum..
bu güzel havada gezmek varken of offfff:()(

kendimi derin bir boşluk gibi hissediyorum...(sözden bile belli nasıl hissettiğim)

Son finalimi atlatmış olmanın keyfiyle, pipo keyfi yapıyorum...

Dersler yüzünden fırsat bulamadığım kitapları tatilde okuma düşündeyim...

saat 3 PC başındayım MSN'de kimse yok, canım aşırı sıkılıyor, telefonumu kapattım, kendimi yalnız hissediyorum, sanki bir boşluktayım, ne yapacağımı bilmiyorum....

SİZCE NASILIM ???!!!!!!!!!! :(

iğrenç...
beraber büyüdüğümüz, sayısız kere tüm nefretimizle kavga ettiğimiz ve 5 dakika sonrasında beraber şeker çikolata yediğimiz, sırlarımızı paylaştığımız, birbirimizin damarını bildiğimiz halde basmadığımız (tamam, ben basıyorum bazen), uzaklıkların ayıramadığı can dostumdan, kuzenimden ayrılmak üzereyim uzun bir süre. internet denen teknoloji harikası, duygu ve ruh fukarası icat uzakları yakın etse de... hüzünlendim...

iyi hissediyorum :)

yağmur yağıyor iki gündür...

kıpır kıpır dopdolu yaşamak istediğimi hissediyorum...

ve şikayet ederken hayatta olanlardan aslında ne kadar az şey yaptığımızı farkediyorum... gülümseyerek azimle uğraşmadığımızı... nası korktuğumuzu... hepimizin ne kadar da çok birbirine benzediğini... sevgisiz kalmayın...

idare eder. ne çok iyi nede çok kötü.
bu arada water tebrik ederim hortlatma işini devralmışın sounda :)

Zeki Müren - Sorma Arkadaşım dinliyorum ve rakım yok, nasıl olabilirim?

Not: Hortlat hortlat nereye kadar! Undead doldurdunuz etrafı, öldürüyoruz öldürüyoruz geri geliyorlar.

bilmem. heralde bir hasta olarak hissediyorum ALLAH herkesi motor hastası etsin.AMİN Mİ değilmi :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ortakulak intihabım nüksettti mal gibiyim:silent:

en onemlı fınalım mukemmel gectı..bırazdan motorla cıkıcam..superım:) (bu lafların uzerıne ceza olsun dıer kaza yaparmısım..) Allah korusun..kendım konusup kendım cevap verıorum tehlıkelı gordum kendımı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar