- Motosikleti
- Forza250-cygnusL
eheheh baba beraber deneyelim bnde meraq ettim şimdi benim ön lastik biraz aşınmış alır götürürsem seni karışmama baq![]()
Ne o ?... Gözü cengize mi diktin?..... :wiinkk::wiinkk:
eheheh baba beraber deneyelim bnde meraq ettim şimdi benim ön lastik biraz aşınmış alır götürürsem seni karışmama baq![]()
bende denemek isterdim ama aysel de yok artık sadece o olursa olur![]()
Aysel kim yaa :silent:
Aysel kim yaa :silent:
Hayır mehtapın ablasının babasının karısı.........:cat::cat::queen::queen:müjde arın babasının karısı aysel![]()
dehşetttttttttttttt güzel bi wideo calışması olmuş kızlar anlamında demiyorum çok güzel olmuşş yani...
Camımdaki gey gibisin, içimdeki şey gibisin, bilmemki ney gibisin, sen benimsin gey çiçeğim :queen::queen::queen:
pınar ayıp oluyo ama amacım gkn kızdırmaktı o milleti uyuz ediyo bende onu sinir edyim dedim bi daha duymayım lütfen çok ayıp..
şaka oldu sana kaka..
Senden esinlendim ne var suç mu yani :mrgreen:
suç tabi.. ben gey miyim çok ayıp yakıştıramadım sana ::yanliss:::yanliss:::yanliss:
ya alt üstü gkna bi şaka yapak didik olyın geldiği boyuta bak :jocolor::jocolor::jocolor:
kız yoksa avatarıma bakıp öylemi yorumluyon gey filan değilim(aman ALLAH korusun)
kankacım, geyiğine bi grup açmıştık, geyyy ik grubu die, sen kaçırdın sanırım onu, pınarın yazdıı cümlelerde onun 4 lüğü
benim jesse ye bunuda gruba dahil et dememin sebebi o espiriyi tamamlamaktı
sen yanlış anladın sanırım.:cat:
hoş bilmediğin için anlamamanda normal tabi, kuzura bakma:rendeer:
ama istiosan ben genede öperim seni::winkwink :queen:![]()