teşekkürler Arakdaşlar.
bahsedilen kontrolleri yapıp, hatta servise yaptırıp tekrar yazarım![]()
Yahu kendin yap..
Madem servise gidicen niye uğraştırıyon bizi ... :cherry:
babaeskili' Alıntı:Eğer motorun çekişinde azalma varsa subap yakmış olabilirsin.Eski motorum da bir zamanlar sürekli stop etmeye başlamıştı;sonrasında tecrübeli bir motorcu egzost subabını değiştirdi ve sorun tamamen ortadan kalktı.Bir fikir vermiş oldum en azından kolay gelsin
tamam abi yaparım
hatta foto ve video koyarım
teşekkür ederim. Haftasonu 8000 bakımı var. canına okuyacam bu makinenin
şaka bi yana, bu stop problemi hallolursa makine gerçekten taş gibi. Halledilemese de taş gibi ama işte can sıkıyor..
Bakımı hangi servise yaptırıyon ?....
viper17' Alıntı:Silindir kapağındaki katalizöre ve karbüratöre odaklanın. Motorun ayarları düzgünse sorun başka biyerde olamaz. [/]
bi kontrol edeyim bakalım ne çıkacak, teşekkürler
Benzin musluğu açık konumda stop edildiğinde , Emiş olmadığından karbüratöre benzin dolup taşmasını engelleyen ufacık bir parça...Vakum hortumu ne oluyor??
Yok..O dediğin diyafram 2 zamanlılarda olur.... Karbüratör çıkışındaki boğazda...Hımmm, diğer adı karbüratör diyaframı oluyor sanırım ?![]()
nasıl bir şey merak ettim bir fotosunu ekleyebilirmisiniz ?Yok..O dediğin diyafram 2 zamanlılarda olur.... Karbüratör çıkışındaki boğazda...
Bu dediğimi karbüratörden bağımsız bir yere koyarlar... :cat:
Yok..O dediğin diyafram 2 zamanlılarda olur.... Karbüratör çıkışındaki boğazda...
Bu dediğimi karbüratörden bağımsız bir yere koyarlar... :cat:
Subaplarin kaciriyor. Motora fazla benzin gittiginde subaplar kavrulmus, bunun sonucunda subaplarin silindire degen yuzeyi tahrib olmus. Motor calismazken ve vitesteyken motoru elinizle itin tekerlek rahat donuyorsa kesin olarak subaplarin kacirdigini soyleyebiliriz.
o sübaplar ordan çıkacak :cherry:gayet askeri bi cevap olmuş:cherry:benim merette baştan yaptı seninki kadar abartılı deildi ama sübap ayarından sonra düzeldi,inş ciddi bişe degildir..Subaplarin kaciriyor. Motora fazla benzin gittiginde subaplar kavrulmus, bunun sonucunda subaplarin silindire degen yuzeyi tahrib olmus. Motor calismazken ve vitesteyken motoru elinizle itin tekerlek rahat donuyorsa kesin olarak subaplarin kacirdigini soyleyebiliriz.
Subaplarin kaciriyor. Motora fazla benzin gittiginde subaplar kavrulmus, bunun sonucunda subaplarin silindire degen yuzeyi tahrib olmus. Motor calismazken ve vitesteyken motoru elinizle itin tekerlek rahat donuyorsa kesin olarak subaplarin kacirdigini soyleyebiliriz.
Karbüratördekine diyafram demiyorlar...nasıl yani??
Sadece 2 zamanlılar da mı diyafram var??
bu işte bi sıkıntı var abi benim f650lide de as200-gy dede diyafram vardı karburatörde?