SS motor kullanmak istiyorum.

KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR , UZUN YILLAR VİTESSZİZ DÜZ MOTOR KULLANDIM , ŞİMDİ İSE VİTESLİ SS YE GEÇMEK İSTİYORUM ANCAK VİTES OLAYLARINI FİLAN BİLMİYORUM.AMA SÜREKLİ ÜZERİNDEYİM O AYRI MESELE :) BANA BİRİSİ VİTESLİ MOTOR KULLANIMINI ÖĞRETİP ve HANGİ SS MOTOR'U ALACAĞIMI ÖNEREBİLİRMİ ACİL YARDIM EDİN ADRENALİN PATLAMASI YAŞIYORUM ARKADAŞLAR :pr:

Moderatör tarafında düzenlendi:
abiler , 250 gt alsam nasıl olur ?
vites olaylarını şöyle bir anlatırmısınız bana :(
Yamaha YZF R125 var bitane çok güzel o kafama yattı ama sizin tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliyorm

Sanal ortamda vites ve sürüş öğretilmez güzel kardeşim... Madem para sıkıntın yok. Git gerçek bi eğitmenden ders al.. O sana en güzel ve en doğru şekilde öğretir..

Vites olayı ;

Aşagıda motorun yanında ( gürültü çıkararak çalışan kısım) çıbık var. Yola paralel durur , ucunda lastik olur...; solda ... Ona vites denir, işte onu itip dürterek ve dahi gaz vererek ve dahi sol elinle debriyajı sıkıp bırakarak motoru haydeleyeceksin yeğen...

İnternetten bu kadar öğretiliyor bu meret kusura bakma :)

Vites olayı ;

Aşagıda motorun yanında ( gürültü çıkararak çalışan kısım) çıbık var. Yola paralel durur , ucunda lastik olur...; solda ... Ona vites denir, işte onu itip dürterek ve dahi gaz vererek ve dahi sol elinle debriyajı sıkıp bırakarak motoru haydeleyeceksin yeğen...

İnternetten bu kadar öğretiliyor bu meret kusura bakma :)

Bu dersler için nerelerle konuşmam lazım nerelere gitmem lazım * sürücü kurslar buna bakıyorlar mı ?:pr:

BMW RiderAcademy - Honda Motosiklet eğitim merkezi - art moto akademi

buralara başvurabilirsin arkadaşım ama sakın "al sana SS tak bire yürü" diyeceklerini düşünme :)

Patlamayı Bekle ve gör :)

Sen git ders al güzel kardeşim... Her yerde var eğitmen.. Zaten o sana söyler şu motosiklet ile başlaman iyi olur..
Seni ölçer biçer, karar verir.

BMW RiderAcademy - Honda Motosiklet eğitim merkezi - art moto akademi

buralara başvurabilirsin arkadaşım ama sakın "al sana SS tak bire yürü" diyeceklerini düşünme :)

o kadarda değildir sanırım :cherry: bu ders için hevesli olduğumdan dolayı sıkılmamda bunalmamda R6'ya binip adrenalinimi vereceğime sürüp veririm daha iyi :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 ----------

Patlamayı Bekle ve gör :)

Sen git ders al güzel kardeşim... Her yerde var eğitmen.. Zaten o sana söyler şu motosiklet ile başlaman iyi olur..
Seni ölçer biçer, karar verir.

artık sabırsızlanıyorum gerçekten başlasam iyi olacak biran önce. :)

o kadarda değildir sanırım :cherry: bu ders için hevesli olduğumdan dolayı sıkılmamda bunalmamda R6'ya binip adrenalinimi vereceğime sürüp veririm daha iyi :cherry:

Gereksiz font kullanımdan dolayı 3 defa ceza puanı aldınız(her biri 3 puan) .Şuan toplamda 9 ceza puanınız var. 10 ceza puanı oldugunda sistem tarafından 3 gün süreyle uzaklaştırılacaksınız!

Gereksiz font kullanımdan dolayı 3 defa ceza puanı aldınız(her biri 3 puan) .Şuan toplamda 9 ceza puanınız var. 10 ceza puanı oldugunda sistem tarafından 3 gün süreyle uzaklaştırılacaksınız!

Özür dilerim bilgim yoktu dikkat edeceğim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar