SS motor kullanmak istiyorum.

PAZ

Git kendine adam akilli bir motor al bütçene bakma.. Eğer büyük cc ss kullanmak istiyorum dersende 250 CC den başla belki ilk başta ter dökebilirsin ama bunu yapman senin için daha iyi olur. Oturuş pozisyonu vites geçişleri elinin gaz teline uyum sağlamasi gibi..

Tabi karakterini vs. hesaba katmadan söylüyorum bunu.

sen al motoru elbet öğrenirsin kullanmayı kardeşim rahat ol 5 dk da çözersin tabi trafiğe kapalı alanlarda dene baştan yavaş yavaş çıkarsın trafiğe ;)

Merhaba arkadaşım; İtü Maslak kampüsünde Motosiklet Sürüş Teknikleri Eğitmeni Vasfi BOZKURT motosiklete başlangıç ve ileri sürüş eğitimleri vermekte. İtü öğrencisi olduğum için kendisinden ders almıştım 3 yıl önce. Çok başarılı, cana yakın ve kaliteli bir insandır kendisi, Abim gibi severim. Aldığı paradan çok, verdiği eğitime önem verir. Cem YILMAZ, Okan BAYÜLGEN gibi birçok ünlü kişiye de eğitim vermiştir. Bmw, Honda gibi kurslarda toplu eğitim alacağına Vasfi Hoca'dan birebir eğitim almanın çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Eğer ilgilenirsen özelden telefon numarasını verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar