Kaza yapıp toplanmış motor alınır mı?

Keyif için Duke 390 alınır. Temiz Dominar 250 de iyi bir seçim ama burada akıl, Domi 250 derken gönül, Duke 390 diyor.

Şahsi tercihim Duke 390 olurdu.
uzun zamandır her ne kadar böyle düşünsem de, millet 'en azından japon sorunsuz ona yönel' diyor. İster istemez diyorum ki 'ulan gerçekten başım ağrır mı?' Ama olur da MT alsam bile gönlüm hep o Duke390'dan yana olucak. O yüzden arada kalıyorum açıkçası.
Dominar 250lerin kafa acayip agir. Dengesiz gibi bir agirlik dagilimi var. Itme cekme hareketlerinde bile "abi birak beni şuraya yativereyim" diyordu sanki😂
390 duke ya da 390 adventure daha mantikli sanki. Tamam ayni fabrikadan cikiyorlar da ayni kalitede parca kullanmiyorlar diye biliyorum.
arkadaşımın Dominar250sini kullanıyorum bazen. dediğin gibi gereksiz ağırlık vs var ama açıkçası beni pek engellemiyor. Rahat rahat kıvırtabiliyorum makinayı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
uzun zamandır her ne kadar böyle düşünsem de, millet 'en azından japon sorunsuz ona yönel' diyor. İster istemez diyorum ki 'ulan gerçekten başım ağrır mı?' Ama olur da MT alsam bile gönlüm hep o Duke390'dan yana olucak. O yüzden arada kalıyorum açıkçası.

arkadaşımın Dominar250sini kullanıyorum bazen. dediğin gibi gereksiz ağırlık vs var ama açıkçası beni pek engellemiyor. Rahat rahat kıvırtabiliyorum makinayı.
Japonların dayanıklılık anlamında evet bir saygınlıkları var ama aynı motoru 100.000 km ve üstü kullanmayı düşünmüyorsan o dayanıklılık konusu senin için çok önemli bir kriter olmamalı. Eski nesil Duke 390'larda yağ eksiltmeydi, krank kırmaydı bazı kötü örnekler var ama yeni Duke 390'larda ben olumsuz bir şey hatırlamıyorum. İnsan dünyaya bir kere geliyor, her şey f/p bulgur değil, al geç Duke 390'ı ama 2. el alıyorsan da güvenilir bir yerde ekspertizini yaptır.

Japonların dayanıklılık anlamında evet bir saygınlıkları var ama aynı motoru 100.000 km ve üstü kullanmayı düşünmüyorsan o dayanıklılık konusu senin için çok önemli bir kriter olmamalı. Eski nesil Duke 390'larda yağ eksiltmeydi, krank kırmaydı bazı kötü örnekler var ama yeni Duke 390'larda ben olumsuz bir şey hatırlamıyorum. İnsan dünyaya bir kere geliyor, her şey f/p bulgur değil, al geç Duke 390'ı ama 2. el alıyorsan da güvenilir bir yerde ekspertizini yaptır.
şu cümlenin bana verdiği rahatlığı inan Allaha kelimelere dökemem abi :) eyvallah. Büyük Adamsın Vesselam.
2024 model, 15bin km aşağısı, paraya göre 20bin de olabilir. Bakıyorum. Normalde Bajaj grubu alırken kendim yapıyorum ama Yüksek meblaa bağladığım motorun mekaniğine kendime güvenip bakamam. Bu yüzden Analiz Moto Umut abiye göstericem.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
şu cümlenin bana verdiği inan Allaha kelimelere dökemem abi :) eyvallah. Büyük Adamsın Vesselam.
2024 model, 15bin km aşağısı, paraya göre 20bin de olabilir. Bakıyorum. Normalde Bajaj grubu alırken kendim yapıyorum ama Yüksek meblaa bağladığım motorun mekaniğine kendime güvenip bakamam. Bu yüzden Analiz Moto Umut abiye göstericem.
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun, Allah utandırmasın.

Değerli cevaplarınız için teşekkürler, motorsikletci birkaç arkadaşıma sordum onlar da olumsuz değerlendirdiler ama fiyat cidden bedavaydı yani 50-125cc alırsın bu paralara. Yetkili serviste baya işçiliği ile ünlü burada aldım bi sorun çıkmaz umarım.
Bedava dediğin fiyat nedir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar