Srad'ın yeni yüzü

Mersin İl Temsilcisi
gerçekten güzel çalışma olmuş. bir naked düşkünü olarak "neden olmasın" ki dedim kendime. hem karenaj yükünden kurtulmak hem de keyifli ve ucuz bir makinaya sahip olmak için ideal. bu arada artçı için koltuk var ama ayak pegi yok :?

CBA

siyah son hali süper olmuş valla gevurşar yapmış yine yaww

fena değil ama ben beğenmedim neden derseniz sarı motorun farı özellikle haç şeklinde yapılmış nedeni ne olabilir acaba

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamamen 10 numara olmuşş be..

Güzelim Srad değişik bir şey olmuş :) neyse adamlar uğraşmışlar yapmışlar daha biz yarısını yapamıyoruz, yapanlarda ruhsata işletemiyor, muayene de takılıyor :)

Mersin İl Temsilcisi
fena değil ama ben beğenmedim neden derseniz sarı motorun farı özellikle haç şeklinde yapılmış nedeni ne olabilir acaba

hiiiç bişi olmaz, alıp hilal far takarsın hem müslüman etmiş olur sevap kazanırsın :bounce::queen:

türkiyede niye böyle şyler yok yaff

sebebi belli herşey money de bitiyo onun için elin gavuru yapıyo bizde izliyoz

paylaşım için sağol ama sıkıyorsa yeni modeleriyle bu şekil oynasınlar eski modelerini modife yaparlar hep ilgi gürsün diye makina tabiki emek lazım :)

Bu arada bu motorun toplam total masrafı ise 950 $ mış.Biz burda böle brşeyi yapmaya kalksak 2 bin $ gider.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir çalışma olmuş,siyaha bayıldım,memleketimizde usta çokda maddi imkansızlıklardan dolayı yapamıyorlar,emeğine sağlık güzel paylaşım

paylaşımın için saol emrullah :rendeer:
özlettin kendini bi ara görüşelim kardeşim:rendeer:

özellikle sarıdaki far hoşuma gitti :cat: yapana teşekkürler ...

paylaşımın için saol emrullah :rendeer:
özlettin kendini bi ara görüşelim kardeşim:rendeer:

Haklısın abi, bende çoktandır vakit bulamıyorum, gündüz iş,akşam kurs ve antremanlar cok yoruluyorum :pale:
Bende özledim abi saol,bir ara toplandıgınızda bana haber verirsen bende gelip eşlik edebilirim.

kiskandim demekten baska bir sey diyemiyorum. gercek bir azim zaferi . yaratici beyin gibisi yoktur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar