specR 'ıma Damalı Bayrak Modeli Yapım

kaynak ustası tanrının kırbacı atii :queen: :queen:

:queen: :queen:

Kralına maden suyu emeğe saygı :cat:

zevk ve renkler tartışılmaz ama .biraz abartıya kaçmışsın.daha önce paylaştığın fotolar daha güzeldi.bide o ayak koyma yerlerinin oradaki tenekeler hoş olmamış.yinede güzel bi motorun var.neonlar harika.

uğraşmışsın ama bana kalırsa görüntüyü bozmuş :cat: sakın egsozun ucuna apart egsoz takma oda görüntüyü bozuyor çünkü :)

onun yerine carbonfiber kaplatsan daha güzel durur gibi :)

arkadaşım kusura bakma ama bana göre hiç güzel olmamış.yanlış anlaşılmasın ama ışıklar mışıklar,rengarenk motor,fileler,damalı bayraklar vs vs yani ne bileyim biraz...

beyenenler daha fazla ama beyenmiyenlerde var nadir olsun saolun arkadaşlar

değişiklik güzel, baktım mı tanıyacaksın allah korusun çalındımı felan faydası olur

@BBRR barış ağbi asıl devir saati koyduğumda bakalım @Prometheus ne diyecek şu drag kalkış yarışı yapan arabaların göstergelerinden spariş verdim teklisinden takınca resim koyacam yine he he :cat: :queen:

Hoş olmuş.Ama sadece arka tutma yerine yapsaymısın daha güzel olurmus.Elinize emeginize saglık.

markasız baş belası için çok para harcanmış :p

hocam yaptıklarımın maliyetini söyliyeyim

neon ışıklar:25 ytl
farları boyama sadece boyaya para verdim cam boyasının tüpü: 0.50ykr
hava filitresi:25 ytl tanıdık olduğumuzdan :p
yastik boyama kalemi beyaz renk:1.50ytl
amortisör yükseltme:5ytl
ferrari kornası:90ytl
dama bayrak yaptırma:20ytl
sticker ların hepsine :5ytl
beyaz park lambaları aynısından gösterge paneline de koydurdum tanesi:1ytl
koltuk üstü file:5ytl
kırmızı sprey boya:4 ytl
arka çamurluk ucu nikelajı minübüs far kaşı oluyor:1 ytl
ayak basma yerlerine koyduğum naylon ama metal gösteren paspas::1 ytl
depo latını kaplatma nikelaja plakanın arkasından diyeyim komple :bedava dama bayrak yaptırdığım yer jestte bulundular he he
444 özel katkı yağı :7ytl
en son olarak sıpariş verdiğim devir gösterge saati :100ytl ve şuan takılı olan hava filitresinin bir küçüğü onada taş patlasın 30 ytl veririm tanıdık olduğundan her ikiside daha ucuz olucağı kesin bunlar normal satış fiyatı neyse bukadar.
şöyle diyim deydimi deydi herkes motoru inceler oldu markasını soruyorlar başbelası diyorum hihi :queen: ilgi çekiyor benim için yeterli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar