Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zevk ve renkler tartışılmaz ama .biraz abartıya kaçmışsın.daha önce paylaştığın fotolar daha güzeldi.bide o ayak koyma yerlerinin oradaki tenekeler hoş olmamış.yinede güzel bi motorun var.neonlar harika.
arkadaşım kusura bakma ama bana göre hiç güzel olmamış.yanlış anlaşılmasın ama ışıklar mışıklar,rengarenk motor,fileler,damalı bayraklar vs vs yani ne bileyim biraz...
@BBRR barış ağbi asıl devir saati koyduğumda bakalım @Prometheus ne diyecek şu drag kalkış yarışı yapan arabaların göstergelerinden spariş verdim teklisinden takınca resim koyacam yine he he :cat: :queen:
neon ışıklar:25 ytl farları boyama sadece boyaya para verdim cam boyasının tüpü: 0.50ykr hava filitresi:25 ytl tanıdık olduğumuzdan yastik boyama kalemi beyaz renk:1.50ytl amortisör yükseltme:5ytl ferrari kornası:90ytl dama bayrak yaptırma:20ytl sticker ların hepsine :5ytl beyaz park lambaları aynısından gösterge paneline de koydurdum tanesi:1ytl koltuk üstü file:5ytl kırmızı sprey boya:4 ytl arka çamurluk ucu nikelajı minübüs far kaşı oluyor:1 ytl ayak basma yerlerine koyduğum naylon ama metal gösteren paspas::1 ytl depo latını kaplatma nikelaja plakanın arkasından diyeyim komple :bedava dama bayrak yaptırdığım yer jestte bulundular he he 444 özel katkı yağı :7ytl en son olarak sıpariş verdiğim devir gösterge saati :100ytl ve şuan takılı olan hava filitresinin bir küçüğü onada taş patlasın 30 ytl veririm tanıdık olduğundan her ikiside daha ucuz olucağı kesin bunlar normal satış fiyatı neyse bukadar.
şöyle diyim deydimi deydi herkes motoru inceler oldu markasını soruyorlar başbelası diyorum hihi :queen: ilgi çekiyor benim için yeterli