- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
cazibeyi boşver şimdi, nasıl öneri vereyim bilemedim, şundan yıllar önce ben dolmuşta bir kızdan hoşlanıp yanına oturmak için izin istedim ve yol boyunca sohbet ettik.Abi şimdi gerçekleri konuşmak gerekirse öyle cazibem falan yok, standart öylesine bir tipim var. Hislerim olan kız bir McDonald's bayisinde vardiye müdürüydü tabi paket alırken illa bir konuşma falan geçiyordu fakat başka yere gitmiş neredeyse tüm ihtimalleri değerlendirdiğim McDonald's bayilerine vardiya değişikliklerini hesap ederek gezdim ve en sonunda kendimi başka bölgeye aldırdığımda evimin yakınındaki bir bayide rastladım fakat o bölgede rahat para kazanamadığım için eski bölgeme geri döndüm fakat şimdi rastlama imkanım yok, yapmacık şekilde gitmekte bir acayibime gidiyor. Ne olacak bilmiyorum artık, olmazsada problem değil hayatımda olduğum gibi devam ederim. Hiç öyle bir ilişkimde olmadı, o yüzden fıtı fıtı takılıyorum şu an.![]()
yani sen o kızın hiç bir şeyi değilsin, bende o otobüsteki kızın hiç bir şeyi değildim ama ben o kızın yanına oturmak ve onunla konuşmak istedim ve bunu yapmak için ondan izin istedim ve işe yaradı.
sende kızın yanına git ve ilk başta selam verme, biraz ona bak bir süre ve sonra seni fark ettiğinde selam ver ve onunla konuşmak için ondan izin iste, büyüyünce ne olacaksın diye sohbete başla ve sonra kendi hayalini anlat ve eğer senden enerji alırsa arkadaş olursunuz bu kadar.
insanların ruh hali önemli, ona biraz bak dememin sebebi belki kötü bir zamanına denk gelme ihtimali var, öyle durumda geri dön, başka zaman tanışırsın.