Sonunda KaZa Yaptım :(

SavrulduĞun Zaman Yaninda Bİr İkİ Teker Olsaydi Buraya Nasil Yazacaktin Merak Edİyorum... GeÇmİŞ Olsun Ne Dİİm... Ne Desek BoŞ Senİn Gİbİlere...

Yazdığın mesajlarda ki gayesizlik ve umarsızlık beni çıldırttı.Ucuz kurtulmanın tek sebebi dört tekerle kaza yapman, emin ol böyle bir kazayı motorla yapsan kurtulma şansın çok çok azdı...Umuyorum motor aldığın zaman şu çocuk ruhundan biraz olsun kurtulur ve kendini toparlarsın...Yoksa üzülerek söylüyorum ki motorcu kimliğin pek uzun sürmeyecek senin...
Geçmiş olsun, umarım akıllanmışsındır diyeceğim ama mesajlarına bakılırsa hala işin şakasındasın sen...

bana yaptığınla övünüyorsun gibi geldi,

bence övünülecek bişi yok :farao:

öncelikle geçmiş olsun..

kapışma itirafını yapmışsın en azından dürüstsün ama burası bir motosiklet sitesi.burada insanlara özellikle trafikte nasıl davranılacağına ilişkin örnekler sunulmakta.sense yaptığın kazayı ki -arabayla yapmışsın- bu şekilde anlatman doğru değil.sen böyle yaparsan burada bizleri okuyan kardeşlerimize sadece kötü örnek olursun.

Geçmiş olsun sen ucuz kurtulmuşsun ama diğer arabanın da çarpmasına sevinmen gerçekten kötü. Açıkcası hiçbir anlam veremedim yazdıklarına. Yine de geçmiş olsun.

Yakışmadı....Tam zopalıksın....Bide gelmiş burda öğünerek anlatıyosun....aferim iyi pert etmişssin diyelim sana....

Bari nizamlara uygun kapışssaydın....Sen tut fabia yla golf e kafa tut...Olacak şeymi...Gel sana öğretelim bişeyler....Sürücü kursunda sın ama araba süremiyon....

Şaka bi yana ya sana bişey olsaydı?...Ya o kapıştığın elemanlara bişey olduysa?...Pişman olmadığına göre geçmiş olsun da demeye gerek yok...

Devam...

aga ben fabia 'mla ne arabalara kafa tutuyorum! Fabia deyip gecmeeyin! Kapıştığım eleman da sağlammışş.. O da Rizetuningcilerinden zaten! Hepimiz kardeşiz yalnız hala üstüme kırdığı için kızgınım ona :pr:

işin en kötü tarafı bu arkdaşımız sürücü kursunda ögretmen.:queen:

bakkaldan ehliyet almayın gidin çakalazdan ehliyet alın daha kolayy:queen:

işte yurdum trafiniginin neden bu hallerde oldugu anlatan örnek topicc:p

aga öğretmen olabilirim!Yalnız bişeyi anlamadm ben; öğretmen olmam kaza yapmicam anlamına gelmez :silent: öğrencilerime gerektiğini öğretiyorum Yalnız kendim de gerektiği gibi kullanıyorum :pr:

::plus1:: Abi lafı ağzımdan aldın haklısın eğer bişi yapacaksanız pistlere buyrun

Bu işi pistlerde de yapıorm kardeşim! Mayıs ta yinee yolcuyum :cat:

Pist parasını forumda toplayalım bi daha ki sefer sizi yollarda görmeelim bi daha yarışırken :) geçmiş olsun
Gerek yok; hazırda pist war zaten ; tek sorun 3 ay daha war :cat:

bu cümleden hava yağışlı değilse, lastikler yeni ve rot ayarı yapılmışsa kapışılabilir gibi bir sonuç çıkardım , umarım öyle düşünmüyosundur..rot çekme yapar bu arada kapışmaya pek etkisi olmaz sanki

neyse.. çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın

wallaaa lastiklerim yeni olsa her türlü ezer gecerdim golf u! Neyse şimdi diğer arabamı aldım; bugn lastikleri hemen deişiyorum :wiinkk:

Yazdığın mesajlarda ki gayesizlik ve umarsızlık beni çıldırttı.Ucuz kurtulmanın tek sebebi dört tekerle kaza yapman, emin ol böyle bir kazayı motorla yapsan kurtulma şansın çok çok azdı...Umuyorum motor aldığın zaman şu çocuk ruhundan biraz olsun kurtulur ve kendini toparlarsın...Yoksa üzülerek söylüyorum ki motorcu kimliğin pek uzun sürmeyecek senin...
Geçmiş olsun, umarım akıllanmışsındır diyeceğim ama mesajlarına bakılırsa hala işin şakasındasın sen...

hmmmmmmmmmm.. dishy senin msj larına cevap wermede zorlanıyorum cidden :wiinkk: Motoru alınca motorcu ruhuyla kullanacağm; Yanii 4 tekerle aldığım riskleri pek alamam gibi geliyo bana.. ama otomobilde korkum yok; zaten olsa şimdiye kadar olmuştu olan :bounce:

bana yaptığınla övünüyorsun gibi geldi,

bence övünülecek bişi yok :farao:

övünmüyorum..Övünülecek bişi olsa farklı bişiler yazardım :pr: Bu konuyu yanlış yaptığımı ; neden yanlış yaptığımı görmeniz için ;örnek olsun diyee açtım :pr:

öncelikle geçmiş olsun..

kapışma itirafını yapmışsın en azından dürüstsün ama burası bir motosiklet sitesi.burada insanlara özellikle trafikte nasıl davranılacağına ilişkin örnekler sunulmakta.sense yaptığın kazayı ki -arabayla yapmışsın- bu şekilde anlatman doğru değil.sen böyle yaparsan burada bizleri okuyan kardeşlerimize sadece kötü örnek olursun.

Abicim ; burası motosiklet sitesi ewet; örnek davranışlar sergilenmeli ewet; Yalnız yaptığımın doğru bişey olmadığını zaten belirtiyorum.. bazı kişilere ders olsun anlamında açtım konuyu:wiinkk: Bana ders olmaz ki.. Ben akıllanmam araba konusunda :wiinkk:

Geçmiş olsun sen ucuz kurtulmuşsun ama diğer arabanın da çarpmasına sevinmen gerçekten kötü. Açıkcası hiçbir anlam veremedim yazdıklarına. Yine de geçmiş olsun.

wallaa sevindim diyemem ama kaza yapmamda en büyük suç onun ! Bi de gelmişş kusura bakmaa diyo bana dün gece :pr:

saygılar :rendeer:

@cakalaz geçmiş olsun dostum .. bidaha ki sefere golfü hakla,oku canına yılın adamı cakalaz.peder duymasın cıııız :)

@ bathu :

eywallah kardeşim saol :cat:

wallaaa yeni arabamda lastikleri deişiyorum bugün :cherry: Kimse yanıma gelemes :cherry:

wallaa pederico rize ye geldi.. haberi de yok.. yandık yandık :)

Şaka bi yana ailem ii gercekten.. Bana bişi olmasın da gerisi önemli deil mişş :cherry:

cakalaz geçmiş olsun nuwanda iyi bilir bizim atlattıklarımızı :queen: (arda sağolsun)
ama sınırlarını bil ve gaza gelme kolay kolay bir dost tavsiyesi :bounce:

valla cenk ne gunlerdi onlar :queen: allahdan arda arabayı satdı da kurtulduk katilden ( araba da bu arada renault 9 broadway ) :queen: :queen: CenkKeskin Bide ÇaKaLaz Bana dio ki yakında ZonguLdak'a geLCem seni de alcam gezcez dio Ben binmem ki bu adamın Arabasına :queen: ÇaKaL arda dan daha manyak gibime geLdi... ÇaKaL sen ne zaman Gelirsen ben KilimLi de yokum haberin oLsun....... :queen: :queen: :queen: :cat:

Tabi yolda gidiyon acmısın hip hop bi sarkı cıstak cıstak calıyor,kafalarda güzel sonra sende arabaya bahane buluyosun cık cık:pGecmis olsun kardesim daha dikkatli kullan bizi üzme:)

aga öğretmen olabilirim!Yalnız bişeyi anlamadm ben; öğretmen olmam kaza yapmicam anlamına gelmez öğrencilerime gerektiğini öğretiyorum Yalnız kendim de gerektiği gibi kullanıyorum
sorun kaza yapmandan çok kaza yapış şeklin. yarışmaya uygun olmayan bir araba ile yarışmaya uygun olmayan bir yerde yarış yapmışsın.

yoksa ögretmenler kaza yapmaz diye bir olay yok ama sen resmen kazaya davetiye çıkarmışsın. neyse arkadaşım geçmiş olsun. umarım birdaha başına gelmez...

:cat:
aga ben fabia 'mla ne arabalara kafa tutuyorum! Fabia deyip gecmeeyin! Kapıştığım eleman da sağlammışş.. O da Rizetuningcilerinden zaten! Hepimiz kardeşiz yalnız hala üstüme kırdığı için kızgınım ona
Sen devam et kafa tutmaya:farao:
aga öğretmen olabilirim!Yalnız bişeyi anlamadm ben; öğretmen olmam kaza yapmicam anlamına gelmez öğrencilerime gerektiğini öğretiyorum Yalnız kendim de gerektiği gibi kullanıyorum
Bravo sana, kaza yapmışsın hala kim gelse kapışırım diyorsun.
wallaaa lastiklerim yeni olsa her türlü ezer gecerdim golf u! Neyse şimdi diğer arabamı aldım; bugn lastikleri hemen deişiyorum
Diyecek birşey bulamadım:sunny:

wallaa sevindim diyemem ama kaza yapmamda en büyük suç onun ! Bi de gelmişş kusura bakmaa diyo bana dün gece
Kusura bakma ama kaza yapmandaki en büyük sebep sensin. Doğru düzgün gaza gelmeden ve kurallara uyarak kullansanız şu aleti bunlar başına gelir miydi düşün istersen.

Trafik saygı işidir, başta kendinize ve aynı yolu paylaştığınız insanlara saygınız yoksa trafiğe çıkıp bizlerin ve başkalarının hayatını riske atmayın lütfen.
Bu arada, senden ehliyet alan kişilere böyle mi örnek oluyorsun :silent:

yok kardeşim ; böle örnek olmuyorum! Nası öğretmem gerekiyosa öyle öğretiyorum ! Bu sürüş şekli benm stilim ! pistlerde de bu işi yaptığım için 4 tekerden korkmaz bi hale geldm.. Her türlü kapısırım ama yanlış bi davranışş olduğunu ben de biliorm !

bu kazma adam olcakta ben görcem gecmiş mecmiş olmasın sana!!!!:p nese hafta sonu görüsürüz!!

oke kardeşim; görüşürüz inşallah.. Yalowa dayım hafta sonu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar