tugce ne marka motor arıosun sen?
hayırlı olsun abi.. darısı başımabu arada avcılarda nerede oturuyorsun ? ben sitelerdeyim , inönü ilk öğretim okulunun karşısındaki binalar. Bi ara gösterirsin motorunu , birlikte seyrederiz :mrgreen: sen istediğin zaman çağır , zevkle yıkarım motorunu :queen:
şimdi kamyonetçinin biriyle görüştüm avcılardan yenibosnaya 60 ytl istiyorlar neyse verecez artık, birazdan çıkacağım tahminen 1-2 saat sonra resim eklerim.
firuzköy deyim bi ara görüşürüz umarım.
Yani bunu anlamak mümkün değil ya....!
Hayatında hiç vitesli motosiklet sürmemiş birisi sadece hayallerini süslediği için gidip olabilecek en profesyonel yarış motorlarından birisini alıyor. Kardeşim aldığın şey oyuncak değil. Benim oğlum bile oyuncak isterken makul ve mantıklı düşünebiliyor.
Elimin ayarı iyidir filan demişsin, senin kafanın ayarlanması gerekiyor önce.
Kusura bakma azıcık sert girdim ama helvanı yemek istemiyoruz. Eyong gibi daha nazik olamıyorum. Bu sitede çıkan ölüm haberlerini artık okumuyorum ben. Senin gibiler ve sonradan başlarına gelenler yüzünden ben motordan soğudum... Yarın da git hayallerini süsleyen pırıl pırıl bir Browning tabanca al, evde herkesin üstünde dene, hevesin kırılsın. ne diyelim hayırlı olsun
Motorculuk bu demek değil.
Yaza kadar kullanmamanı öneririm ben. Motoru almışsın olan olmuş, biryerden kötü mötü bi commuter bul. Yaza kadar bunu kullan kendini geliştir, bu arada iyi bir eğitim al. Bu bahsettiğim küçük motorla en az 5000 km yap, bunu kendine bir görev bil boş bulduğun her vakitte dolaş km yap.
Sezon açıldığında da 600 RR ile eğitime katıl ve dikkat et.
çapamarka:queen:
Beleş motor arıo o![]()